İhsan Eş Canlı Yayında

İhsan Eş Canlı Yayında

Çaykara´lı Hemşerimiz Sanatçı İhsan Eş 24 Ekim´de İnternet Üzerinden Hayranları İle Buluşuyor

Çaykara İlçemizin yetiştirdiği en önemli Sanatçılarımızdan İhsan Eş 24 Ekim Salı Akşamından itibaren yepyeni bir program ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor./resimler/2017-10/23/1231553596326.jpgSazı,ekibi,kendine has üslubu ile Türk Halk Müziği,Karadeniz Müziği ve de kendilerine özgü müzik tarzları ile Tüm Ülkemizde büyük bir beğeni ile dinlenen Sanatçı İhsan Eş ve ekibi bu defa yine kendilerinden bekleneni yapıyor ve de farklı olduklarını bizlere bir kere daha gösteriyor.

İLK KONUK SELÇUK BALCI

İnternet üzerinden izlenebilecek olan Program bundan sonra her Salı akşamı saat 21´den itibaren izlenebilecek.İhsan Eş´in ilk programı 24 Ekim Salı Akşamı gerçekleşecek.İhsan Eş´in İlk Programdaki konuğu ile Karadeniz Müziğinin en sevilen isimlerinden Sevgili Selçuk Balcı./resimler/2017-10/23/1232188127992.jpgİhsan Eş ve Selçuk Balcı´nın bir araya gelerek yapacakları bu muhteşem programda izleyicilerin hem sohbete hem de müziğe doyması bekleniyor.

YAPMANIZ GEREKEN ÇOK BASİT

Cep telefonunuzdan İnternete gireceksiniz.Sadece www.turkudiyorumsana.com internet adresine giriş yapacak ve de pondan sonra koltuğunuza kurulup bu keyifli programın tadını çıkaracaksdınız.

TÜRKÜ DİYORUM SANA

Belkide Türkiye´de ilk defa,Çok kameralı,
Rejili,tamamen kendi yapımları, " İhsan Eş´in moderatörlüğün de, Konuğu "SELÇUK BALCI ile çalıp söylecekleri bir canlı yayın, internet üzerinden izleyebilirsiniz..24 Ekim Salı günü saat 21.00 canlı yayınlanacak,Türkü Diyorum Sana Programımda değerli sanatçımız İhsan Eşin ilk konuğu herkesin çok beğendiyi sanatcimız Selçuk Balcı olacaktır. programı canlı izlemek için; aşağıdaki linke (www.turkudiyorumsana.com) tıklayıp, canlı yayını izle butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

ÇAYKARA´NIN GÖNÜL DOSTU

Sanatçımız İhsan Eş Çaykara İlçemizin Uzungöl Filak Mahallesinden Merhum Dursun Ali Eş Abimizin oğludur.Küçük yaşta Bağlama çalmaya başlayan Sevgili İhsan Eş´in bağlama ve türkü sevdası Uzungöl´de adeta bir kuşağı olduğu gibi kendisine hayran bırakmıştır./resimler/2017-10/23/1232357504389.jpgBizler Sevgili İhsan´dan büyüğüz ama diyebiliriz ki bizlere ve de bizden sonrakilere türküyü Sevgili İhsan eş sevdirdi.Ve de ondan sonra da türküler hayatımızda vaz geçilmeyecek bir bağımlılık yaptı.O gün bu gündür türkülerden bir türlü kopamıyoruz.

Sonrasında hayata atıldı Sevgili İhsan Eş.Ailesi ve ağabeyleri ile birlikte EŞKOM Bilgisayar Şirketini kurdular.Şirketleri o kadar büyüdü ki Türkiye´nin bir çok yerinde İş Yeri açtı EŞKOM Bilgisayar.

Sevgili İhsan Eş istese müziği bırakabilir ve de ekonomik olarak bir ömür boyunca refah ve huzur içerisinde yaşayabilirdi.

Ama o kolay olanı değil her zamanki gibi zor olanı seçti.Doyduğu işi değil de gönül verdiği işi yapmayı tercih etti Sevgili İhsan Eş.

Uzun seneler Türk Halk Müziğinin en büyük ustaları ile birlikte türkü dostlarını mutlu edebilmek için dur durak bilmeden koştu durdu Sevgili İhsan Eş.

Ve de sonrasında kendi kurduğu Grubu ile Ülkemizin her köşesinde bulunan Türklü dostlarına o güzelim türkülerini ulaştırmaya başladılar.

Şimdi ise belki de Ülkemizde ilk defa internet üzerinden Türkü Dostlarımıza ulaşmaya çalışaqcak Sevgili İhsan Eş.

Bizler Sevgili İhsan Eş´in yakın Dostları olarak onun ilklerine çok alışkınız.Eline aldığı her işi en mükemmel bir şekilde sonuçlandırdığına defalarca şahit olduk ve de bu derfa da böyle olacağından asla kuşkumuz yok.

O halde Haydi Çaykara?Haydi Trabzon?Haydi Karadeniz?.Haydi Güzel Ülkem Türkiye?24 Ekim Salı akşamı muhteşem bir programda Sevgili İhsan eş ve Sevgili Selçuk Balcı ile buluşuyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: İhsan Canlı Yayında

İlginizi Çekebilir