İhsan Eş´in Konuğu Fatih Demirhan

İhsan Eş´in Konuğu Fatih Demirhan

Türkü Diyorum Sana İsimli Programda Sanatçımız İhsan eş Fatih Demirhan´ı Konuk Ediyor

Türk Halk Müziği ve Karadeniz Müziğinin en önemli isimlerinden Çaykara´lı sanatçımız Sevgili İhsan Eş hayranları ve türkü dostları ile buluşmaya devam ediyor.Sanatçımız 31 Ekim Salı Akşamı Türk Halk Müziğinin önemli İsmi Fatih Demirhan´ı konuk ediyor.

İlki 24 Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirilen ve de sevilen sanatçı Selçuk Balcı´nın konuk olduğu ?Türkü Diyorum Sana? isimli canlı yayın programı 24 Ekim tarihinde izlenme rekorları kırarak takip edilmişti.

/resimler/2017-10/31/1409461903512.jpgSanatçı Dostumuz İhsan Eş geçen hafta olduğu gibi bu hafta da hem yöremiz ile ilgili hem de Ulusal anlamda birbirinden güzel türküler ile türkü sevdalıları ile buluşacak.

İnternet üzerinden canlı olarak izlenebilecek ve de dinleyicilerin de aktif olarak katılabilecekleri ve  istekte  bulunabilecekleri İnternet Programı www.turkudiyorumsana.com internet adresinden canlı olarak izlenebilecek./resimler/2017-10/31/1410262998030.jpgProfesyonel Müzik ekibi,kusursuz sahne tasarımı,muhteşem görsel efektleri ile profesyonel bir şekilde gerçekleştirilecek olan programın bu haftaki Canlı Yayın konuğu ise Sanatçı Dostumuz Sevgili Fatih Demirhan.

Kendine has üslübu, muhteşem bağlaması ve türküleri ile Türkü Dostlarının en çok sevdiği isimlerden bir tanesi olan Fatih Demirhan 05- Temmuz- 2008 tarihinde Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Başbakanlık Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi  desteği ile düzenlenen 9. Uluslararası Sürmeli Festivali ´´Nida Tüfekçi Altın Bağlama Kültür Sanat Ödülleri" adını taşıyan organizasyonda Türk Halk Müziği İcracılık dalında altın bağlama ödülüne layık görülmüştür./resimler/2017-10/31/1410513467375.jpgBizler Sevgili İhsan Eş´in yakın Dostları olarak onun ilklerine çok alışkınız.Eline aldığı her işi en mükemmel bir şekilde sonuçlandırdığına defalarca şahit olduk ve de bu derfa da böyle olacağından asla kuşkumuz yok.

O halde Haydi Çaykara?Haydi Trabzon?Haydi Karadeniz?.Haydi Güzel Ülkem Türkiye?31 Ekim Salı akşamı muhteşem bir programda Sevgili İhsan eş ve Sevgili Fatih Demirhan ile buluşuyoruz.

FATİH DEMİRHAN´I TANIYALIM

Kırıkkale´nin Hasandede kasabasında doğmuştur. İlk, orta ve lise öğretimini burada tamamlamıştır.Bağlama ile tanışması 7 yaşında olmuştur, ilk hocam ´babam´ demiştir.Gaziantep Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarından mezun olmuştur.

Üniversitede eğitimine  devam ederken bozlaklar ve baraklar üzerine araştırmalar yapıp, bozlaklar üzerine tez çalışması yapmıştır. Mezun olduktan sonra aktif müzik hayatı hız kazanıp, yurt içinde ve yurt dışında konser ve festival organizasyonlarına katılmıştır./resimler/2017-10/31/1411115655135.jpg Antalya´da ikamet ettiği dönemde özel çalışmalar yapmıştır.

Antalya´dan sonra İstanbul´da müzik çalışmalarına devam ederken bir yandan da (2006 yılında) Yüksek Lisans, eğitimini tamamlayıp,Orta Anadolu ve köylerinde türkü derleme çalışmaları yapmıştır..

Müzik sevdalısı ağabeyi Ferhat Demirhan, Fatih Demirhan´a müzik yaşantısının her anında destek olmuştur, ondan bir çok şey öğrenmiştir. Birlikte birçok beste çalışması yapmaktadırlar. Bitmez tükenmez bir aşk ile bu sevda yolculuğuna devam etmektedirler.

*Ağabeyi Ferhat DEMİRHAN ile beraber yaptıkları  ´ZEMHERİLER GEÇTİ´ isimli albüm ,İber müzik aracılığıyla Haziran 2010 ´da türkü dostlarıyla buluştu../resimler/2017-10/31/1411270655442.jpg*Müzik Yönetmenliğini Fatih Demirhan´ın yaptığı Ferhat Demirhan´ın solo albümü ´BİR SOLUK´ ise ´Arda Müzik´ aracılığıyla Mayıs 2015´de türkü dostlarıyla buluşmuştur..

*Fatih Demirhan´ın solo albümü ´BERGÜZAR´ Kasım 2016 ´da ,Duy Müzik ve Meyan Müzik aracılığıyla ile siz türkü dostlarıyla buluştu.



Anahtar Kelimeler: İhsan Konuğu Fatih Demirhan

İlginizi Çekebilir