İlçe Jandarma Bölük Komutanı Göreve Başladı

İlçe Jandarma Bölük Komutanı Göreve Başladı

Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı Görevine Atanan Üsteğmen Muhammet Alver İlçemizdeki Görevine Başladı.

Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı Görevine Atanan Üsteğmen Muhammet Alver Bu hafta İlçemizdeki görevine başladı.

Hafta boyu ziyaretçi akınına uğrayan İlçe Jandarma Bölük Komutamımız  Hakkari´den Çaykara İlçemize atandı.

KOMUTANIMIZI TANIYALIM

Aslen Giresun Şebinkarahisar´lı olan  Bölük Komutanımız 07.03.1990 tarihinde Gebze´de dünyaya geldi.4 Çocuklu bir ailenin en büyüğü olan Bölük Komutanımız ilkokul,ortaokul ve lise öğrenimini İstanbul´da tamamladı./resimler/2017-8/16/1152480402746.jpgDaha sonra Kara Harp Okulunu kazanan Bölük Komutanımız Muhammet Alver 2013 yılında bu okuldan mezun olup Subay olarak Ordu´ya katıldı.

İlçe Jandarma Bölük Komutanımız İlk görev yeri olan Hakkari´de 4 sene çalıştıktan sonra 2017 yılı atamaları sonucunda Bölük Komutanı olarak Çaykara İlçemize atandı.

Çaykara İlçemizin sessiz,sakin ve de huzur dolu bir İlçe olduğunu ifade eden İlçe Jandarma Bölük Komutanımız Muhammet Alver zaten kendisinin de Karadeniz´lşi olduğunu ve de Çaykara İlçemizde büyük bir şevk ve de heyecan ile görev yapacağını ifade etti.

27 Yaşında olan İlçe Jandarma Bölük Komutanımız Muhammet Alver bekar.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Büyük bir şevk ve heyecan ile Çaykara İlçemizde görever başlayan İlçe Jandarma Bölük Komutanımız Sayın Muhammet Alver´e Çaykara Halkı Adına  Hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor İlçemize yapacağı hizmetler için şimdiden teşekkür ediyor ve de başarılar diliyoruz.

Haber: Hilmi Kanık/ Çaykara Gündem Gazetesi



admin
16.08.2017 13:12:12
Yeni görevinizde başarılar dilerim.

İlginizi Çekebilir