İlçe Stadyumu İhaleye Çıkıyor

İlçe Stadyumu İhaleye Çıkıyor

Çaykara İlçe Stadyumu Bakım Onarım Çalışması İçin İhaleye Çıkıyor

Çaykara İlçe Stadyumu Bakım Onarım ihalesine çıkıyor.Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´un takip ve yoğun çabaları sonucu Çaykara İlçe Stadyumunun Bakım ve Onarım çalışması için ihale aşamasına gelindi.

PROTOKOL İMZALANDI

Çaykara İlçe Stadyumunun bakım ve onarım çalışmaları için Protokol 19 Mart 2018 Pazartesi Günü imzalandı.Belediye Başkanı Hanefi Tok´un Başkanlığında gerçekleştirilen Protokol İmza Törenine Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ve Spor Toto Teşkilat Başkanı M.Muharrem Kasapoğlu da  katıldı./resimler/2018-3/20/1024056138572.jpgKAYMAKAM AYRANCI-ÇAYKARA İNSANI HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Çaykara insanımızın çalışkanlığı,azmi,cesareti,vatan severliği ve de en önemlisi örnek ve de mükemmel insan oluşları ile her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Gençlerin toplumun aynası olduklarını ve de gençlerimişze ne kadar iyi, şartlar oluşturuluır ise onlarını daha mutlu huzurlu ve de topluma faydalı bir hale geleceklerini sözlerine ekledi.

/resimler/2018-3/20/1506247407388.jpgHazırladıkları birbirinden farklı Projeler ile gençlerimize hizmet verme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Kaymakam Ayrancı Çaykara İlçe Stadyumumuzun Modern yeni yüzü ile gençölerimizin hizmetinde olacağını ve de böylesine güzel bir tesisi Gençlerimizin hizmetine sunabilmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

BAŞKAN TOK-EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Yeni ve de modern hali ile Çaykara İlçe Stadyumumuzu gençlerimizin hizmetine sunacak olmanın mutluluğunu ve de heyecanını yaşadıklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Projelerine Desteklerinden dolayı Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın M. Muhammet Kasapoğlu´na,TOKİ Başkanımız Sayın M.Ergül Turan´a ve de Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak´a Çaykara halkı adına teşekkür etti./resimler/2018-3/20/1338017616069.jpgHer alanda olduğu gibi Sosyal ve Kültürel anlamda da Gençlerimize en iyi hizmeti verebilme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok 2018 Yılı Eylül ayında İlçemiz Kapalı Spor Salonunun da Öğrencilerimizin ve de gençlerimizin hizmetine sunulacağını ve de imkanları ölçüsünde gençlerimize yönelik yatırım çalışmalarının bundan sonra da artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

PROTOKOL 4 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR

Çaykara İlçe Stadyumu Bakım Onarım Protokolü 4 bölümden meydana geliyor.

1-ONARIM ÇALIŞMASI

Saha içerisinde hem çim zemin ile ilgili olarak hem de saha kenarı ve de Çevre Düzenleme çalışmaları ile ilgili olarak çeşitli altyapı çalışmaları gerçekleştirilecek.

2-AYDINLATMA ÇALIŞMASI

Stadyumun aydınlatma çalışması gerçekleştirilecek.Bu şekilde Çaykara İlçe Stadyumumuzda akşam maçları da oynanabilecek.Özellikle Ramazan Aylarında gerçekleştişrilen Kaymakamlık Kupası Futbol karşılaşmaları artık Çaykara İlçe Stadyumumuzda akşamları oytnanabilecek.

3-TRİBÜN DÜZENLEME

Trübünde ciddi anlamda bir onarım çalışması gerçekleştirilecek.Mevcut imkanlar ölçüsünde Tribünlere en fazla koltuk yerleştirilmeye çalışılacak.İlk aşamada Tribünlere 500 kişilik koltuk konulması tasarlanıyor.

4-TEL ÖRGÜ ÇALIŞMASI

Stadyum çevresinin tel örgü ile örülmesi çalışmalarına da başlanacak.Stadyumun çevresinde bulunan tel örgüler Modern bir şekilde yenilenerek Çaykara Halkımızın hizmetine sunulacak.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI GENÇLERİMİZE SÖZ VERMİŞLERDİ

Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok gençlerimize söz vermişti.En kısa sürede İlçe Stadyumumuzu Modern bir hale getirip gençlerimizin hizmetine sunacaklarını söylemişti Belediye  Başkanımız Sayın Hanefi Tok.

Ve de 2017 Yılı Kaymakamlık Kupası Futbol Karşılaşmaları?Ramzazan ayında gerçekleştirilmişti Turnuva.Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Halı sahasında gerçekleşmişti karşılaşmalar.

Gençlerimiz saha küçük rahat oynayamıyorum serzenişinde bulunmuşlardı.Ve de Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı söz vermişti Çaykara´lı Gençlerimize.

Elimizdeki imkanlarımızın tamamını kullanacağız demişti Kaymakamımız.2018 Yılı Kaymakamlık Kupası Karşılaşmalarını İlçe Stadyumumuzda oynatacağız.

Aydınlatması ve de Çevre düzenlenmesi tamamlanmöış İlçe Stadyumu ile Çaykara´lı Gençlerimiz Kaymakamlık Kupası maçlarına katılacaklar sözünü vermişti Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı.

Bu Protokolün imzalanması ile birlikte İlçe Stadyumumuzun Onarımı ile ilgili ihale süreci de başlamış oldu.Çok kısa bir süre içerisinde İlçe Stadyumumuzun gençlerimizin hizmetine sunulması bekleniyor.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir