İmam Hatip Kuşaklar Buluşması Büyüledi

İmam Hatip Kuşaklar Buluşması Büyüledi

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunlarının bir araya geldikleri ?Kuşaklar Buluşması? Kurban Bayramının dördüncü günü olan 14 Ağustos 2019 Çarşamba Günü gerçekleşti.

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunlarının bir araya geldikleri ?Kuşaklar Buluşması? Kurban Bayramının dördüncü günü olan 14 Ağustos 2019 Çarşamba Günü gerçekleşti.

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinin ev sahipliği yaptığı Büyük Buluşmaya 1984 Yılından Günümüze kadar İmam Hatip Lisesinden mezun olan yaklaşık 150 Mezun bir araya geldi./resimler/2019-8/15/1305279373507.jpgİlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Hasan Bal´ın Organizasyonunda gerçekleştirilen buluşmaya mezunlar yoğun bir ilgi gösterdiler./resimler/2019-8/15/1305506873991.jpgBüyük Buluşmaya Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Anayasa Mahkemesi Üyesi Yusuf Şevki Hakyemez,Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Recep Semiz,İş adamı Hanefi yücel,İş Adamı Hasan Yüksel Yıldırım,İş Adamı Hüseyin Karaçay,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Dernekpazarı İlçe Miklli Eğitim Müdürü  Fahri Bilici,Belediye Başkan Yardımcısı Temel Şimşek,Emekli İmam Hatip Lisesi Müdürlerinden A.Ziyaeddin Yavuz,Akademisyenler Kemal Ataman,Mehmet Okutan,Hüseyin Bal,Mustafa Bal,Emekli İmam Hatip Müdürü Ahmet İrfan Taşkın,Emekli Okul Müdürü Resul Pekşen,Çeşitli Branşlarda İdareci ve Öğretmenler,İmam Hatip Kur´an Kursu Öğreticileri,Üniversite Öğrencileri ile çok kalabalık bir mezun grubu katıldı.

PROGRAM KUR´AN-I KERİM İLE BAŞLADI

İmam Hatip Mezunlarının Büyük Buluşması Çaykara Merkez Camii İmam Hatibi Ahmet İnce tarafından okunan Kur´an-ı  Kerim  tilaveti ile başladı./resimler/2019-8/15/1307334420404.jpgAÇILIŞ KONUŞMASI BAL´DAN

Programın açılış konuşması Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Hasan Bal tarafından gerçekleştirildi.

DUYGU VE DÜŞÜNCELER

Programa katılan Misafirler tarafından gerçekleştirilen wetkinlik ile ilgili duygu ve düşüncelerini anlatan konuşmalar gerçekleştirildi.

İlk Konuşma Programın ev sahibi olarak Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından gerçekleştirildi.

Programın ikinci Konuşması Programın Organizasyonunu gerçekleştiren İlçe milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali  tarafından gerçekleştirildi.

Daha sonra Programa katılan Misafirlerden:

Ahmet Korkmaz

Hikmet Aslantürk

Nihat Sami Çakmak

Ahmet İfran Taşkın

Yusuf Şevki Hakyemez

Mehmet Okutan

Kemal Ataman

Mehmet Çokluk

Ali Güven

Hüseyin Uysal

Nadir Şahin

PROGRAM SONRASI HASRET GİDERME

Program sonrasında 1984 Yılından Günümüze kadar Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinden Mezun olan Okul sakinleri yıllar sonra karşılaştıkları Sınıf ve Okul arkadaşları ile bolca sohbet ederek Hasret giderdiler.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir