Çaykara İmam Hatip´ten İki Trabzon İkinciliği

Çaykara İmam Hatip´ten İki Trabzon İkinciliği

9.Uluslararası Arapça Yarışmalarında Lise Öğrencileri Kategorisinde Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Arapça Metin Canlandırma ve Arapça şiir okuma Dallarında da Trabzon İl İkincisi Olmayı Başardılar

9.Uluslar Arası Arapça Yarışmaları Trabzon İl Birinciliği Yarışmalarında Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Lise Öğrencileri kategorisinde İki Dalda  Trabzon İl İkincisi olarak Çaykara İlçemize bir gurur daha yaşatmış oldular./resimler/2018-4/5/1032215936708.jpgTrabzon Merkez Ali Soylu Anadolu İmam Hatip Lisesinde  gerçekleştirilen Trabzon İl Finalinde ?Arapça Şiir Okuma Yarışması ? ve ?Arapça Metin Canlandırma? Yarışması alanlarında muhteşem bir performans ortaya koyan Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Trabzon İl İkincisi  olarak Çaykara İlçemizin Gurur Kaynağı olmayı başardılar.

4 DALDA İKİ DERECE

İmam Hatip Liseleri arasında gerçekleştirilen İl Finalleri 4 ayrı kategoride gerçekleştiriliyor.Bunlar;

1-Arapça Bilgi Yarışması

2-Arapça Şiir Okuma Yarışması

3-Arapça Metin Canlandırma Yarışması

4-Arapça Hat Yarışması

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisemiz Arapça Şiir Okuma Yarışması ? ve ?Arapça Metin Canlandırma? dallarında Trabzon İlimizde ikinci olarak muhteşem bir başarının altına imza atmış oldular.

ORTAOKULLARDA TRABZON İL ŞAMPİYONLUĞU

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Aynı Yarışmanın Ortaokullar Bölümü Finallerinde geçtiğimiz hafta Trabzon İl Şampiyonluğu elde etmişti. Trabzon Araklı Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen Trabzon İl Finalinde ?Metin Canlandırma? alanında muhteşem bir performans ortaya koyan Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Trabzon İl Şampiyonu olarak Ankara´da yapılacak olan Türkiye elemelerinde Trabzon İlimizi Temsil etme hakkını elde etmişti.

2016 YILINDA DA ŞAMPİYON OLMUŞLARDI

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi 2016 Yılında da Şampiyonluk İpini göğüslemişti.

/resimler/2018-4/5/1032502656044.jpgOrtaokullar Arasında düzenlenen Arapça Çocuk Şarkıları Yarışmasında Okulumuz Trabzon İl Şampiyonu olarak Trabzon İlimizi Ankara´da yapılan Türkiye Finallerinde Temsil Etmeyi başarmıştı.

LEBLEBİCİ-ÖĞRENCİLERİMİZ İLE GURUR DUYUYORUZ

Okul olarak Yoğun geçen Eğitim Öğretim Faaliyetlerinin yanı sıra fedakar Öğretmen arkadaşlarının ve de öğrencilerinin özverili çalışmaları ile Sosyal ve Kültürel anlamda da Örnek çalışmalar yapma gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Leblebici Yarışmalarda öğrencilerinin göstermiş oldukları üstün performans ve de almış oldukları derecelerin tüm yorgunluklarını unutturduğunu sözlerine ekledi.

Ortaokullar kategorisinde elde ettikleri Trabzon İl Şampiyonluğunun ardından Lise Kategorisinde de iki dalda Trabzon İkinciliğini elde etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Müdür Leblebici Çaykara insanımızın ve de Çaykara´da öğrenim gören öğrencilerimizin her şeyin en güzeline layık olduklarını sözlerine ekledi./resimler/2018-4/5/1033130000185.jpgÖğrencilerimizin 9.Uluslar Arası Arapça Yarışmalarına yine fedakar Öğretmen Arkadaşlarımızın yoğun tempoları ile hazırlandıklarını anımsatan Okul Müdürü Ali Leblebici mesai kavramı tanımadan Öğrencilerimizi Yarışmalara hazırlayan Öğretmen Arkadaşları Zeynep Mengir ve Hatice Okutan´a  ise ayrıca Okulu ve de öğrencileri adına teşekkür etti.

İl Finallerinin gerçekleştirildiği Trabzon Merkez Ali Soylu  Anadolu İmam Hatip Lisesinde Öğretmen ve Öğrencileri ile birlikte mükemmel bir şekilde ağırlandıklarını ifade eden Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Leblebici Başta Okul Müdürü olmak üzere bu okulumuzun tüm öğretmen ve öğrencilerine okulu adına teşekkür etti. 

ULUSLAR ARASI ARAPÇA YARIŞMASINI TANIYALIM

9. ULUSLAR ARASI ARAPÇA YARIŞMASININ AMACI

Anadolu imam hatip liseleri ve imam hatip ortaokullarında zorunlu dersler arasında yer alan Arapçanın Kur´an-ı Kerim dili olması, İslami kaynaklar açısından temel teşkil etmesi ve kullanımı yaygın bir dil olması sebebiyle sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler aracılığıyla öğretimini desteklemek, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak.

ORTAOKULLARDA 3 AYRI KATEGORİDE YAPILIYOR

1-Arapça Şiir Okuma Yarışması

2-Arapça Çocuk Şarkıları Yarışması

3-Arapça Metin Canlandırma Yarışması

LİSE ÖĞRENCİLERİ 4 AYRI KATEGORİDE YARIŞIYOR

1-Arapça Bilgi Yarışması

2-Arapça Şiir Okuma Yarışması

3-Arapça Metin Canlandırma Yarışması

4-Arapça Hat Yarışması

ETKİNLİK YARIŞMALARI 4 AYRI KETEGORİDEN OLUŞUYOR

Etkinlik Kategorileri 4 ayrı kategoriden oluşuyor.Bu Kategoriler:

1-Okul İçi Elemeleri

2-İL Elemeleri

3-Bölge Elemeleri

4-Türkiye Finali

Öğrenciler Bölge elemeleri ve Türkiye Finaline kendileri katılmıyorlar.Hazırlanan video ile öğrenciler yarışmalarda mücadele ediyor.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir