İmam Hatip Mezunlarından Tablet Bağışı Kampanyası

İmam Hatip Mezunlarından Tablet Bağışı Kampanyası

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunları tarafından gerçekleştirilen Tablet Bağışı kampanyası devam ediyor.

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür baş yardımcısı Hasan Bal önderliğinde gerçekleştirilen kampanya yaklaşık 2 aydır devam ediyor.

Kampanya kapsamında  Müdür Baş yardımcısı Hasan Bal Türkiye’nin her tarafında bulunan Çaykara İmam Hatip mezunlarına iki  aydır ulaşmaya çalışıyor.Binlerce mezuna ulaşmayı başaran Müdür Yardımcısı Bal mezunlardan okullarına sahip çıkmaları talebinde bulundu.İmam Hatip mezunlarına kendi dönemlerini ve lise yıllarını anımsatan Müdür Yardımcısı Hasan Bal öğrencileri ile hem hasret giderdi hem de destek talebinde bulundu. Hepsi kendi öğrencileri olan İmam Hatip mezunlarına ulaşmayı başaran Müdür Baş Yardımcısı Bal Pandemi sebebi ile canlı derslere katılamayan öğrenciler için tablet bağışı bağışı talebinde bulundu.

Müdür Baş Yardımcısı Hasan Bal’ın bu talebine mezunlardan olumlu dönüşler gelmeye başladı.Kampanyaya en anlamlı destek Çaykara İmam Hatip Lisesi 1987 Yılı  mezunlarından Yusuf Salihpaşaoğlu’ndan geldi.Salihpaşaoğlu 15 adet tablet bağışı gerçekleştirerek kampanyada çıtayı yükseltmiş oldu.

Kampanya devam ediyor.Çaykara İmam Hatip Lisesinden mezun olan tüm mezunlardan kampanya’ya destek vermeleri bekleniyor.

MÜDÜR BAL-TÜM MEZUNLARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Dinimizin paylaşma ve Yardımlaşma dini olduğunu ifade eden Müdür Yardımcısı Hasan Bal Rabbimizin Sebe suresi 34-39. Ayette Allah yolunda ne harcarsanız Allah(CC) onun yerine bir başkasını verdiğini buyurduklarını sözlerine ekledi.

Peygamber Efendimiz Hz Muhammed(SAV)’in insanların en hayırlısının insanlara faydası dokunandır buyurduklarını ifade eden Hasan Bal hayırsever mezunların bağışlamış oldukları tablet bağışı sayesinde Uzaktan Eğitimden faydalanamayan ihtiyaç sahibi öğrencilerin öğretmenleri ile buluşmalarının sağlanacağını sözlerine ekledi.

Çaykara İnsanının vefakar ve kadri şinas insanlar olduklarını ifade eden Müdür Baş Yardımcısı Hasan Bal İmam Hatip Lisesi mezunlarının vefa kavramına çok daha fazla bağlı olduklarını bu anlamda kendisinin binlerce mezunu telefon ile ulaşarak kampanyalarına destek talebinde bulunduğunu sözlerine ekledi.

İmam Hatip mezunlarının bu yardımseverlik şuuru ile emsaline az rastlanır bir dayanışma,hassasiyet,vefakarlık ve kadirşinaslık örneği göstermiş olduklarını ifade eden Müdür Baş Yardımcısı Hasan Bal kampanyalarına destek veren herkese teşekkür etmeyi bir görev kabul ettiğini işlerinde muvaffakiyet dileklerini Rabbimizden Niyaz ettiklerini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir