İnani Öğrenciler İle Buluştu

İnani Öğrenciler İle Buluştu

Uzungöl´ün Önemli Turizmcilerinden aynı zamanda Fotoğraf Sanatçısı ve Şair Mehmet İnan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Organizasyonu ile Şiir Dinletisi ve Sohbet Etkinliğinde öğrenciler ile bir araya geldi.

Uzungöl´ün Önemli Turizmcilerinden aynı zamanda Fotoğraf  Sanatçısı ve Şair Mehmet İnan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Organizasyonu ile Şiir Dinletisi ve Sohbet Etkinliğinde öğrenciler ile bir araya geldi.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali´nin Organizasyonunda Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen organizasyona  öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

/resimler/2018-10/4/1307474833826.jpgİlçemizdeki Yurtlarda kalan öğrencilerin büyük çoğunluğunun katıldıkları Şiir Dinletisi ve Sohbet Etkinliği Yüzlerce Öğrencinin katılımı ile gerçekleşti.

ÇAMURALİ-SOSYAL ETKİNLİKLER EĞİTİMİN BİR PARÇASI

Çaykara İlçemizin Çaykara Eğitim Modeli ile Tüm Ülkemizde Eğitim alanında bir marka değeri olmayı başardığını ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali İlçemizde Akademik Başarının sadece dersler bazında düşünülmemesi gerektiğini Akademik Başarıyı gerçekleştirmiş oldukları sosyal ve kültürel etkinlikler ile perçinleştirerek Akademik Başarıyı kalıcı hale getirdiklerini sözlerine ekledi.

Başarıları ve Örnek Çalışmaları ile Topluma Örnek olmuş Kıymetli Toplum İnsanlarımızı Öğrencilerimiz ile buluşturmak amacı ile bu etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali bu akşam ilk olarak Örnek bir Turizm İşletmecisi,Resim Sanatçısı ve Şair Mehmet İnan´ı öğrencilerimiz ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

İNANİ ŞİİRLERİ VE KEYİ;FLİ SOHBETİ İLE BÜYÜLEDİ

Ömrünün en mutlu anlarından bir tanesini yaşadığını ve öğrenciler ile buluşmaktan dolayı kendisini çok mutlu hissettiğini  ifade ederek konuşmasına başlayan Şair Mehmet İnan bu anlamlı organizasyon ile kendisini öğrencilerimiz ilke buluşturan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali´ye Teşekkür Etti./resimler/2018-10/4/1308588741492.jpgİLK ŞİİR DEDE´YE

Şair Mehmet İnan Programında ilk olarak Sarıkamış´te Şehit Olan Dedesi Hamit İnan´ın Sarıkamış´ta Şehit olma öyküsünü ve bu öyküyü kendi kalemi ile anlatan dedesine yazmış olduğu muhteşem Sarıkamış Öyküsünü öğrencilerimiz ile paylaştı.

Çaykara İlçemizin her Mahallesinde onlarca Şehidinin bulunduğunu anımösatan Şair Mehmet İnan Çaykara İlçesi olarak böylesine şanlı ve şerefli bir İlçeye Sahip Olduğumuzu ve de İlçemiz ile her zaman gurur duyduğumuzu sözlerine ekledi.

ŞEHİT AHMET ÇAMUR ŞİİRİ BÜYÜLEDİ

Şair Mehmet İnan 15 Ağustos 2015´te Hakkari Şemdinli´de Şehit Olan Çaykara´lı Özel Harekat Başkomiserimiz Şehit Ahmet Çamur  için kaleme aldığı Şehit Ahmet Çamur şiirini kendi sunumu ile öğrencilere okudu./resimler/2018-10/4/1309440148589.jpgMuhteşem bir sunum ile gerçekleşen Şiir Okuma etkinliğinde öğrencilerin duygulandığı gözlerden kaçmadı.

İNAN EMEK VE DÖNERDERE´Yİ UNUTMADI

Şair Mehmet İnan 1965 Yılında Uzungöl´den Van´ın Özalp İlçesi Emek ve Dönerdere Köylerine İskan olarak giden hemşerilerimi de unutmadı ve de onlar için yazmış olduğu muhteşem bir şiiri öğrenciler ile paylaştı.

HEM SOHBET HEM ŞİİR

Şair Mehmet İnan Program boyunca zaman zaman keyifli sohbeti ile öğrencilere Rehber olmaya çalışırken zaman zaman da okuduğu birbirinden güzel şiirleri ile öğrencilerimizin muhteşem bir akşam yaşamalarını sağladı.

ONLARCA TOPLUMSAL ŞİİR

Şair Mehmet İnan kendisdinin kaleme almış olduğu ve Toplum Yaşantısıo ve Örnek Yaşam Ahlakını konu alan onlarca şiirini öğrenciler ile paylaşarak öğrencilerimizin ufuklarını açmaya çalıştı.

YAKLAŞIK 2 SAAT SÜRDÜ

Şair Mehmet İnan´ın Öğrenciler ile buluşması yaklaşık 2  saat sürdü.2 Saat boyunca Öğrenciler büyük bir dikkat ile ve konsantrasyonlarını hiç klaybetmeden büyük bir keyif ile Şairimizin sohbetini dinlediler.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: İnani Öğrenciler Buluştu

İlginizi Çekebilir