İnanlar Otel Residance Trabzon’un Hizmetinde

İnanlar Otel Residance Trabzon’un Hizmetinde

İnanlar City Otel Residance gerçekleştirilen muhteşem bir açılış töreni ile Trabzon’da hizmete girdi.

İnanlar City Hotel  Residance gerçekleştirilen muhteşem bir açılış töreni ile Trabzon’da hizmete girdi.

1974 Yılında Uzungöl’de Turizm ateşini yakan,çok büyük emekler vererek Uzungöl’ün Dünya Turizm Merkezi olmasını sağlayan Dursun Ali İnan ve İnan Kardeşler ailesi 49 senelik Turizm tecrübesini tecrübeli ve kaliteli personeli ve hizmet anlayışı  ile Trabzon Yomra’da açtıkları yeni tesisleri ile Trabzon Turizmi ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, İnanlar Otel’in Açılış Törenine Katıldı.

Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü Mahallesi’nde hizmete giren otelin açılış törenine Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Yomra Kaymakamı Muhammet Öztabak, Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Çaykars Belediye Başkanı Hanefi Tok, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,İnanlar Otel’in sahibi Dursun Ali İnan, İl Protokolü, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Uzungöl Turizminin Baş Mimarı Dursun Ali İnan ile İnan ailesinin Genç Turizmcileri Sinan,Mehmet,Yavuz,Hamit ve Aslıhan İnan açılış töreni boyunca tüm misafirler ile çok yakından ilgilendi.

Sunucu Canan Kalaycı’nın profesyonel sunumu ile gerçekleştirilen Açılış Töreninde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi,Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Trabzon Valisi Aziz Yıldırım birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler.

Turizme hizmet verecek otelin açılışından dolayı memnuniyetlerini ifade eden Vali Aziz Yıldırım, “Otel; Trabzon’un kültürel zenginliklerini ve damak tadını yerli ve yabancı misafirlerine sunacaktır. Trabzon’un ve Türkiye’nin turizmine katkı verecektir.” dedi.

Turizmin ilimizde hızlı bir artış gösterdiğini ifade eden Vali, “Trabzon turizminde yüzde 46’lara varan artış yaşandı. Bu oran giderek daha da artmaktadır. Onun içindir ki önümüzdeki yıllara daha iyi hazırlanmalıyız. İşte bu tür tesislerin varlığı bu manada çok önemlidir. Tesisin yatırımında ve açılışında emeği geçen başta İnanlar olmak üzere herkese teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından otel,  İl Müftüsü Selami Aydın’ın duasıyla hizmete açıldı.



İlginizi Çekebilir