İnegöl´deki Acı Uzungöl´ü Yasa boğdu

İnegöl´deki Acı Uzungöl´ü Yasa boğdu

İnegöl´de Yaşayan Hemşerilerimizden Salih Özkan(Gosgor) Yakalandığı Hastalıktan Kurtulamayarak Hayatını Kaybetti.

İnegöl´de Salih Özkan ağlattı.Bursa İnegöl´de yaşayan hemşerilerimizden Salih Özkan(Gosgor) yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti.

Aslen İlçemiz Uzungöl Mahallesinden olan Salih Özkan çok uzun senelerdir Bursa İnegöl´de ikamet etmekteydi.

Uzun seneler Orman Muhafaza Memurluğu yapan Salih Özkan Devlet Memurluğundan emekli olduktan sonra ise orman ve ağaçtan yine kopamamış ve de Kereste işi ile uğraşmıştı.

72 Yaşında hayatını kaybeden Salih Özkan sosyal yönü,iyi bir insan oluşu ve de çalışkanlığı ile herkesin takdirini kazanmış olan mükemmel  ve de Örnek bir insan olarak tanınıyordu.

Murat Özkan´ın babası olan Merhum Salih Özkan Uzungöl´den Kamil Özkan´ın Amcasının Oğlu,Rize Trafik Asayiş Baş Komiserimiz Zeki Özkan´ın Amcası,Uzungöl´ün en önemli Turizmcilerinden İsmet Özkan(Gosgor)´un Amcası,Uzungöl´ün en çok sevilen Turizmcilerinden Güloğlu Muhammet Karagöz´ün ise eniştesiydi

Merhum Salih Abi Yarın 25 Mart 018 Pazar Günü İkindi Namazına müteakip İnegöl Yeni Mahalle Camiinde Kılınacak Olan cenaze namazının ardından Alanyurt Merkez Mezarlığında Defnedilecektir.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Merhum Salih Abimize Allah´tan Rahmet başta kederli ailesi olmak üzere Tüm Uzungöl ve İnegöl´de yaşayan hemşerilerimize baş sağlığı diliyoruz.

İLETİŞİM

Murat Özkan-Oğlu-0 543 8181661

Zeki Özkan-Başkomiser-Yeğeni-0 505 2290099

Güloğlu Muhammet Karagöz-Kayını-0 542 5452358

İsmet ÖZKAN -05323506191



İlginizi Çekebilir