İnek Öldü Arıza Giderildi

İnek Öldü Arıza Giderildi

Çaykara Sultanmurat Vartan Yaylasında Elektrik Trafosunun yanında otlayan inek elektrik akımına kapılarak telef oldu.

Çaykara Sultanmurat Vartan Yaylasında Elektrik Trafosunun yanında otlayan inek elektrik akımına kapılarak telef oldu. 

Vartan yaylasında yaşayan vatandaşlar, Çoruh Aksa yetkililerinin hatası sonucu hayvanın telef olduğunu iddia ederek, yaylanın içindeki söz konusu elektrik trafosunun yanından geçen hayvanların zaman zaman zıpladıklarını ve elektrik kaçağından şüphelendiklerini yetkililere defalarca söylemelerine rağmen dikkate alınmadığını belirterek, göz göre göre ineğin elektrik akımına uğrayarak telef olduğunu söylediler. 

Edinilen bilgiye göre, Çaykara-Sultanmurat Vartan yaylasında Ahmet Vehap Başer isimli vatandaşa ait inek yayla ortasında bulunan Elektrik trafosunun yanında otlarken kaçak elektrik akımına kapılarak telef oldu./resimler/2017-7/29/2032544280074.jpgİHMAL SONUCU İNEĞİM TELEF OLDU

İneğin acı bir şekilde elektrik çarpması sonucu telef olduğunu ifade eden, Ahmet Vehap Başer, ? aylar öncesinde trafoda kaçak olduğunu söylememize rağmen önlem alınmadı. Ana yol üzerinde olan trafonun önünden insanlar gelip geçiyor. Çocuklar oyunlar oynuyor. İneğin yerine insanlar da ölebilirdi Tabi ki insan canına gelmediği için şükrediyoruz.  Çoruh Aksa yetkililerinin ineğim telef olduktan sonra trafodaki arızayı giderdiler. Konu ile ilgili mahkemeye müracaatta bulundum. İneğim telef olduğu için çok üzgünüm? dedi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: İnek Öldü Arıza Giderildi

İlginizi Çekebilir