İnşaattan düşen Çaykaralı Yavuz Bayram hayatını kaybetti

İnşaattan düşen Çaykaralı Yavuz Bayram hayatını kaybetti

İnşaattan düşen Çaykara-Karaçam Mahallesinden Cemalettin Yavuz Bayram hayatını kaybetti

Çaykara-Karaçam Mahallesinden olup Trabzon’da ikamet eden Cemalettin Yavuz Bayram (51) inşaattan düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Kaza bugün Trabzon Ortahisar İlçesi Çukurçayır Mahallesinde meydana geldi.

İnşaatlar çalışırken düştüğünü gören vatandaşlar tarafından 112 İhbar hattını arayarak bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Cemalettin Yavuz Bayram 51 yaşında hayatını kaybetti.

Cenazesi, Çaykara Karaçam’a getirilerek 24.08.2022 Çarşamba günü ikindi namazı müteakip karaçam mahallesi Saadet Camii’nde kılınacak namazın ardından aynı yerdeki aile mezarlığına defnedilecektir.

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak, Cemalettin Yavuz Bayram’a Allah’tan rahmet, geride kalan ailesine başsağlığı diliyoruz.

İRTİBAT:

Muzaffer Bayram (ağabeyi): 0536 764 85 51

Ahmet Bayram (ağabeyi: 0536 616 12 61



kemal kurban karaçam ogene
24.08.2022 14:23:47
Merhum yavuz bayrama allahtan rahmet kederli ailesine bas sagligi diliyorum "bu kacinci kurban" karaçamda ve turkiyenin diger yerlerinde ates dustugu yeri yakar oncelikle is verenlere sesleniyorum LUTFEN emniyyet tedbirlerini uygulayin ve uygullattin isci kardeslerimizde enazindan uymalari lazim ben hoca deyilim bilmiyorum alimlerimiz ne der saygimiz sonsuzdur tedbir sart bence bir genc aramizdan ayriliyor geride braktigi sevenleri maddi ve manevi vede psikolojik olarak perisan oluyor . ama ne acidirki gecmisten ders alinmiyor ve bu vahim durum tekerrur ediyor ecel deyip kendimizi teselli ediyoruz . çaykara gundem ailesine tesekkur ediyorum saygilar

İlginizi Çekebilir