İran'lı Aileden Demirkapı Yolunda Talihsiz bir Kaza geçirdi.

İran

İran'lı Aileden Demirkapı Yolunda Talihsiz Kaza

Trabzon İli Çaykara İlçesi Demirkapı Mahallesinde maddi hasarlı bir trafik kazası meydana gelirken kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgilere göre 8 Ağustos 2023 Cumartesi günü öğle saatlerinde Turizm Merkezi Uzungöl’den Yedigöller istikametine doğru gitmekte olan ve İran’lı oldukları öğrenilen Safaa Abdulkareem Husseın yönetimindeki aile İran Plakalı araçları ile Demirkapı Mahallesi girişinde Mahalle rampasını çıkmaya başlarken bilinmeyen bir sebepten dolayı muhtemelen kamera çekimi yaparken araç şoförünün direksikyon hakimiyetini kaybetmesi sebebi ile araç takla attı.

Üst yoldan alt yol girişine kadar yaklaşık 5 metre takla atan araçta bulunan şöför Safaa Abdulkareem Husseın,eşi ve dört tane çocuğu kazayı hafif sıyrıklar ile ve yara almadan kurtulurken eşinin kolunda incinme olduğu belirtildi.

Kazanın haber alınmasının ardından Uzungöl Jandarma ekipleri ve 112 Sağlık ekibi kısa süre içinde kaza yerine ulaşırken kaza geçiren İran’lı ailenin doktora gitmek istememesi sebebi ile Uzungöl Jandarma Karakol ekiplerinin tutanak tutmalarının ardından Sağlık ekipleri ve Jandarma Ekipleri kaza yerinden ayrıldı.



İlginizi Çekebilir