İşadamı Adil Alkan'ın Eşi Genç Yaşta Kalbine Yenik Düştü

İşadamı Adil Alkan

İlçemiz Akdoğan Mahallesinden Adil Alkan’ın eşi Nazime Alkan geçirmiş olduğu kalp krizi sonrasında 58 yaşında hayatını kaybetti.

İstanbul’da İş Adamı olarak çalışan Adil Alkan’ın eşi olan Nazime Alkan 6 Mayıs 2021 Perşembe sabahı sahur yemeği hazırlamaya çalışırken aniden geçirmiş olduğu kalp krizi neticesinde hayatını kaybetti.

Çaykara İlçesinin yetiştirmiş olduğu önemli İş Adamlarından Adil Alkan’ın eşi Nazime Alkan’ın genç yaşta vefat etmesi Çaykara İlçesini göz yaşlarına boğdu.İş Adamı Alkan İstanbul’da Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un Abisi Ahmet Tok ile birlikte kurdukları şirkette ortak olarak çalışıyor.

Merhum Nazime Alkan’ın cenazesi İstanbul’dan Çaykara İlçesine getirildi.7 Mayıs 2021 Cuma Günü Cuma namazına müteakip İlçemiz Velioğlu Petrol’de hijyen kurallarına uygun bir şekilde sınırlı katılım,maske ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak kılınan cenaze namazının ardından Akdoğan Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhume Nazime Alkan’ın cenaze namazına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,ailesi ve yakınları katıldılar

Çaykara Gündem Gazetesi olarak genç yaşta aramızdan ayrılan Merhume Nazime Alkan’a Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Adil Alkan-Eşi-0532 2516561



İlginizi Çekebilir