İsyan Sonuç Verdi: SEFERLER BAŞLIYOR!

İsyan Sonuç Verdi: SEFERLER BAŞLIYOR!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi şimdilik Trabzon-Çaykara arasında hafta içi 4 sefer konulmasına kararlaştırdı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra ilçelere koyduğu otobüs seferlerinin Çaykaraya verilmemesi üzerine Çaykara´nın uzun süren isyanı sonuç verdi. Trabzon-Çaykara Otobüs seferleri karşılıklı olarak 4´e çıkartıldı. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Çaykara ilçesine hafta içi düzenlenen otobüs seferlerini dörde çıkardı. Daha önceleri hiç otobüs seferleri yokken Çaykara´da otobüs seferleri konulması için imza kampanyaları düzenlendi. Merkez ışıklı mahallesi muhtarı Mehmet Savaş Dündar´ın otobüs seferleri konulması için adına şiirler yazdığı ve Çaykara halkının baskısı ile başlatılan, Trabzon´dan Çaykara´ya günde sadece bir sefer düzenlenirken, bunun yeterli olmadığını dile getiren vatandaşlar bunun için yeniden kamuoyu oluşturma gayretleri şimdilik 13 Temmuz 2015 Pazartesi gününden itibaren Çaykara´ya hafta içi dört, Cumartesi günü ise üç sefer düzenlenecek. 

Karaçam-Çaykara-Trabzon hattında haftanın altı günü otobüs seferleri saat 07:00´da Karaçam´dan kalkacak olan otobüsle start alacak ve Trabzon´dan Çaykara´ya saat 17:00´da kalkacak olan otobüsle sonlanacak.  

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çaykara´ya hafta içi dört, Cumartesi günü ise üç sefer düzenleneceğini kaydederken, ?Çaykara ilçemize bundan önce günde bir sefer düzenleniyordu. Pazartesi gününden itibaren başlayacak olan seferlerimizle Çaykara´mızın ulaşım sorununu çözmüş olacağız? diye konuştu. 

UZUNGÖL´E OTOBÜS SEFERLERİ İSTİYORUZ.

Trabzon-Çaykara-Uzungöl arasında seferler konulması için daha önce başlatılan kampanyada yaz boyunca binlerce turistin uğrak yeri olan ülkemizin en önemli Turizm merkezi Uzungöl´e otobüs seferlerinin konulmaması vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar,Çaykara´ya kadar gelen otobüslerin Uzungöl´e gitmesini beklediklerini, Büyükşehir Belediyesinin en yoğun olan Turizm merkezi Uzungöl´e otobüslerin konulmasını ve taleplerimizin karşılanmasını istiyoruz, dediler.



İlginizi Çekebilir