Işıklı Mahallesi Yeni Yoluna Kavuşuyor

Işıklı Mahallesi Yeni Yoluna Kavuşuyor

Çaykara Işıklı Mahallesinde yolu olmayan mahalle sakinleri için yeni yol yapımı çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Çaykara Işıklı Mahallesinde yolu olmayan mahalle sakinleri için yeni yol yapımı çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Uzun seneler Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini  yürüten Yılmaz Sarıoğlu’nun ikamet ettiği Işıklı Mahallesi Güney mevkiine yol yapımı çalışmalarına başlandı.

Işıklı Mahallesinin güney sınırına varılmasının ardından viraj konulacak yol üst kısımdan Kale yoluna bağlanmak sureti ile Işıklı Mahallesinin hem alt kısmından hem de üst kısmından yol yapımı tamamlanmış olacak.

Yeni yapılacak bu yol ile Mahallenin üst kısmında bulunan bir çok tarla arsa olma özelliği kazanarak değer kazanmış olacak

Çaykara Belediyesi Ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol yapımı çalışmalarına Altyapı çalışmalarını gerçekleştirmek üzere TİSKİ Çaykara ekibi de katılıyor.

MUHTAR DÜNDAR-EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Işıklı Mahallesinin en önemli sorunlarından bir tanesinin yapımı devam eden üst Mahalleye yol getirme çalışması olduğunu ifade eden Işıklı Mahallesi Muhtarı Mehmet Savaş Dündar yolun yapılması aşamasında kendilerine her türlü desteği veren Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’a,özverilki bir şekilde çalışan Makine Operatörüne,Çaykara Belediyesi Ekibine  ve TİSKİ Çaykara İşletme Şefliğine teşekkür etti.

Yol yapımı esnasında kendilerine hiçbir güçlük çıkarmayan ve her türlü desteği veren Işıklı Mahallesi halkına da teşekkür eden Muhtar Dündar üst mahalleye yapılan bu yol ile yol üzerinde bulunan tarlaların tamamının inşaat alanı olarak kullanılabileceğini bu vesile ile tarlaların da çok daha fazla değer kazanmış olduğunu sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Işıklı Mahallesi Yoluna Kavuşuyor
ALİ AYDIN
9.12.2020 13:22:36
BİR BİZ YOL ALAMADIK EVE. 75 METRE LİK YERE BİR YOL YAPTIRAMADIK ARKADAŞ. SEÇİM ZAMANI VAATLER HAVALARDA UÇUYOR LAKİN KAZANDIKTAN SONRA NE HİKMETSE MUHATAP BULAMIYORUZ. BİZE GELİNCE ÖDENEK YOK BAŞKA MAHALLELERDE YOL ÜSTÜNDEN YOL GEÇİRİN. DEVAM EDİN .

İlginizi Çekebilir