Işıklı Mahallesinden Hanife Coşkun Vefat Etti

Işıklı Mahallesinden Hanife Coşkun Vefat Etti

Çaykara İlçesinin yaşayan çınarlarından Işıklı Mahallesinden Hanife Coşkun vefat etti.

İlçemizde uzun yıllar Çaykara orta okulu ve İnönü lisesinde memur olarak görev yapan rahmetli Kazım Coşkun'un eşi,Hanife Coşkun vefat etti.

Yaşlılığa bağlı çeşitli rahatsızlıkları bulunan Merhume Hanife Coşkun İlçemiz Işıklı Mahallesinde bulunan evinde vefat etti.

Çok uzun seneler Çaykara İnönü Lisesinde görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Merhum Kazım Coşkun’un eşi olan Hanife Coşkun, Çaykara İlçesinde bütün çocuklarını okutan örnek bir Eğitim insanı olarak tanınıyordu. Çaykara Eczanesi sahibi Hamdi Coşkun, Çaykara M.İlhan Durgun Devlet Hastanesi Aile Hekimi Hasan Coşkun, Samsun’da ikamet eden Dr. Hüseyin Coşkun ile Mustafa Kemal Coşkun Ankara Ziraat Mühendisi Mustafa Kemal Coşkun’un anneleriydi.

Merhume Hanife Coşkun,6 Mayıs 2023 Cumartesi Günü öğle namazına müteakip Çaykara Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Işıklı Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak merhume Hanife Coşkun’a Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Dr.Hasan Coşkun-Oğlu- 0  533 603 37 36

0 462 6161122

 



İlginizi Çekebilir