İsmail ile Gönül Mutluluğa Uçtu

İsmail ile Gönül Mutluluğa Uçtu

Uzungöl´den İsmail Öztürk İle Gönül Yazıcı Dillere Destan Muhteşem Bir Düğün İle Evlendiler

Uzungöl´de dillere destan muhteşem bir düğün...Uzungöl Büyükköy Mahallesinden Merhum Hacı İsmail Öztürk(Yero)´nun Torunu, Uzungöl´de herkes tarafından çok sevilen ve de saygı duyulan Ahmet Öztürk´ün Oğlu İsmail  ile Almanya´da İkamet Eden Fahri Yazıcı´nın Torunu,Yine Almanya´da İkamet eden Yaşar Yazıcı´nın Dünyalar Güzeli Kızları Gönül Yazıcı 17 Eylül 2016 Cumartesi Günü Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen dillere destan bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler./resimler/2016-9/18/1219134102469.jpgGenç çiftlerin Düğün Törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan ile Trabzon,Almanya ve değişik yerlerden gelen yüzlerce davetli katıldı.Düğün salonunun hınca hınç dolduğu düğün töreninde adeta mahşeri bir kalabalık yaşandı.İnsanların salonda oturabilmek için sandalye bulmakta dahi zorlandığı düğün töreninde düğüne katılan davetlilerin büyük bir bölümü sandalye bulamadığı için düğünü ayakta izlemek durumunda kaldı.

Sürpriz Organizasyon tarafından muhteşem görsel efektler ile hazırlanan ve de bir gelin gibi süslenen salonda gerçekleştirilen düğün töreninde salonun muhteşem görüntüsü davetliler tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı.Ayrıca Rüya Ajans Organizasyon tarafından düğün töreninin kamera ve fotoğraf çekimleri de muhteşem bir şekilde gerçekleştirildi.

Resmi nikah Töreni ile başlayan düğün töreninde Nikah Şahitlikleri Yetkin İnan ile Yasemin Bekar tarafından gerçekleştirildi.Genç çiftlerin nikahları ise Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyıldı.

Genç Çiftlere İyi günde Kötü günde hastalıkta ve sağlıkta her zaman birbirlerine destek olmalarını öneren Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok daha sonra Evlilik Cüzdanını Gelin Gönül Öztürk´e Takdim etti.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tartafından daha sonra ise Gelin Ve Damada Bağımsızlığımızın Sembolü olan Bayrağımız ve Kur´an-ı Kerim hediye edildi.Aileler ile birlikte çektirilen ortak fotoğraf ile Resmi Nikah Töreni Sona Erdi

SONER ŞAHİN´DEN KEMENÇE ŞOV

Çaykara´lı Sanatçı Soner Şahin tarafından çalınan muhteşem kemençe ve de okuduğu birbirinden güzel Türküler ile düğüne katılan davetliler saatlerce ve de gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

EROL AKYÜZ VE EĞLENCE

Uzungöllü Sanatçı Erol Akyüz Tarafından çalınan birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde düğüne katılan davetliler gönüllerince oynama imkanını yakaladılar.

Yaş pasta ve Takı Töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle Takı Töreninde düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftleri ömürlerinin bu en mutlu anlarında yalnız bırakmamış oldular.Yaklaşık 1 saat süren takı tömreninde muhteşem görüntüler ortaya çıktı.

KAVALIN ÜSTADI UZUNGÖL´DE

Kavalı Türkiye´ye ve Dünyaya Sevdiren İsim Çaykara´lı Ulusal Sanatçımız Kerim Aydın tarafından çalınan muhteşem kaval eşliğinde düğüne katılan davetliler adeta horona doydular ve de saatlerce ve de gönüllerince horon oynama fırsatı yakaladılar.

EÇİNOS FITRINASI KASIRGAYA DÖNDÜ

2015 Yılında çıkardığı ilk Albümü ile Karadeniz Müziğinde adeta fırtınalar estiren EÇİNOS Genç çiftlerin Düğün Töreninde Sahne aldı.Her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir performans sergileyen EÇİNOS bir kere daha Müzikseverlerin yüreğini fethetmeyi başardı.Okuduğu birbirinden güzel türküler ile hem sevenlerine muhteşem dakikalar yaşattı hem de gönüllerince eğlenmelerini sağlamış oldu.

Düğünün son bölümünde ise Kerim Aydın tarafından sadece Bayanlar için Horon havası çalındı.Bundan sonra katılacağı her düğünde Bayanlar için özel olarak Horon havası çalacağını söyleyen Kerim Aydın´ın çaldığı muhteşem kaval havası eşliğinde düğüne katılan bayanlar bolca horon oynadılar.

Fotoğraf çekimi ile devam eden düğün töreni Salonun dışında gençler için hazırlanan muhteşem bir havai fişek gösterisi ile son buldu.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sevgili İsmail Gönül Öztürk çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,Genç Çiftimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



İlginizi Çekebilir