İsmail Türüt, Bayram´da Çaykara´da!

İsmail Türüt, Bayram´da Çaykara´da!

Çaykara- Uzungöl yolu üzerinde hizmet veren Buduhan Tesisleri Bayramın 2´nci günü ünlü sanatçılarımızdan İsmail Türüt´ü 20 yıl aradan sonra ilçemizde Müzikseverle buluşturuyor.

Yaz aylarında gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında yaşayan hemşerilerimizin tatil için yoğun olarak akın ettikleri, ilçemizde, her türlü sosyal aktivitelerin yapıldığı, Çaykara-Uzungöl yolu 4´üncü kilometresinde, dere kenarında faaliyet gösteren Buduhan sosyal tesisleri, bu günlerde ünlü sanatçı İsmail Türüt´ü 20 yıl aradan sonra ilçemizde ağırlamaya ve Müzikseverleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. 

Kurban Bayramının 2´nci günü olan 13.09.2016 Salı günü akşam saat 21:00´da ülkemizin sevilen sanatçısı İsmail Türüt vereceği konserle kendisini dinlemeye gelecek olanları adeta coşturacak. Türkiye´nin Kemençe ustası Tahsin Terzi´nin eşlik edeceği konser sırasında türkülerin yanı sıra sahnedeki komik fıkralar ile de vatandaşları gülme krizine sokacak. 

Yaz aylarında Çaykara´nın canlılığı, neşesi ve hareketliliğinin eşlik ettiği Buduhan tesisleri, müşterilerine, İsmail Türüt konseri ile dere kenarında muhteşem manzaranın keyfini yaşatacak.  

YER                      : Buduhan Tesisleri Uzungol yolu üzeri 4.km 

SUNUM                :  Saat:21:00´da Başlayacak.

BAŞLAMA TARİHİ: 13.09.2016 Salı Bayramın ikinci günü

ÜCRET                  : Giriş 50 TL, Yemekli 80 TL

REZERVASYON     : 0532 577 35 27

Haber kaynağı:Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: İsmail Türüt Bayram Çaykara

İlginizi Çekebilir