İsmail Sezgin Uzungöl'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

İsmail Sezgin Uzungöl

Dün Vefat eden İsmail Sezgin,Uzungöl'de Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Turizm Merkezi Uzungöl’de 4 Aralık 2023 Pazartesi günü geçirmiş olduğu talihsiz bir kaza sonucu duvardan düşerek hayatını kaybeden İsmail Sezgin,Uzungöl’de göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum İsmail Sezgin’in cenaze namazı 5 Aralık 2023 Salı Günü öğle namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılındı.

Cenaze namazına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,Sürmene İlçe Müftüsü Dr. Abdullah Çobanoğlu,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,Yaylaönü Mahalle Muhtarı Yakup Toprak,Taşkıran Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu ,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Metin İnan katıldılar.

Merhum İsmail Sezgin’in cenaze namazı çok yoğun bir kalabalığın katılımı ile kılındı.Uzungöl’ün en yoğun cenaze katılımlarından bir tanesinin yaşandığı cenaze namazında cemaat cami avlusuna sığmadığı için bir çok vatandaş cenaze namazını cami içinde saf tutarak kılmak zorunda kaldı.

Çaykara Tur Yönetici,çalışan ve şoförleri de cenaze merasimine çok yoğun bir katılım gerçekleştirdiler.

Merhum İsmail Sezgin’in cenaze namazında dua Sürmene Müftüsü Dr. Abdullah Çabanoğlu tarafından okundu.

23 Gün önce babasının cenaze namazını kıldıran İmam Hatip Nurettin Sezgin bu defa Abisi İsmail Sezgin’in cenaze namazını kıldırdı.

Merhum İsmail Sezgin kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları ve dualar eşliğinde Uzungöl Merkezde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum İsmail Sezgin,4 Aralık 2023 Pazartesi günü gerçekleştirilen çalışmaları izlemek için gittiği Glazomat Bölgesinde talihsiz bir şekilde duvardan düşerek hayatını kaybetmiş ve Uzungöl’ü göz yaşlarına boğmuştu.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak genç yaştaki ansızın ölümü ile Uzungöl’ü göz yaşlarına boğan Merhum İsmail Sezgin’e Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Abdullah Sezgin: Kardeşi-0 530 8222887

Nurettin Sezgin –Kardeşi- 0 537 4416423

Emirhan Sezgin-Oğlu-0 544 2473895

Hakan Sezgin-Oğlu-0 543 8836004



İlginizi Çekebilir