İsparta´dan Çaykara´ya Gelin Geldi

İsparta´dan Çaykara´ya Gelin Geldi

Özge Turgut İle Ahmet Çakmak Uzungöl Sezgin Otel´de Düzenlenen Dillere Destan Muhteşem Bir Düğün İle Evlendiler

Çaykara İlçemiz Çambaşı Mahallemizin sevilen isimlerinden Rabiye Şakir Çakmak Çiftinin yakışıklı delikanlıları Ahmet Çakmak ile İsparta´dan Şermin Hakkı Turgut Çiftinin Dünyalar güzeli kızları Özge 01 Temmuz 2017 Tarihinde Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen dillere dewstan muhteşem bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Çambaşı,Çaykara,Trabzon ve İsparta´dan gelen yüzlerce davetlinin katıldığı düğün töreninde muhteşem bir kalabalık yaşandı.

Gelin ve Damadın alkışlar eşliğinde muhteşem bir giriş dansı ile başlayan düğün töreninde düğüne katılan diğer davetliler de gelin ve damadı ömürlerinin en heyecanlı danslarında yalnız bırakmadılar ve onlara eşlik ettiler.

EROL AKYÜZ´DEN OYUN HAVASI RESİTALİ

Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen her organizasyonun en önemli isimlerinden Sanatçı Erol Akyüz genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.Çaldığı birbirinden güzel oyun havaları ile davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Sanatçı Erol Akyüz davetlilerden de büyük bir alkış aldı.

CEMAL KAYGUSUZ,TÜRKÜ  VE HORON

Çaykara İlçemizin Müzik Dünyasına kazandırdığı Karadeniz Müziğinin en önemli isimlerinden Sevgili Cemal Kaygusuz hem kemençesi hem de birbirinden güzel türküleri ile adeta gönülleri fethetti.

Önce birbirinden güzel türküler ile düğüne katılan davetlilere duygusal anlar yaşatan Sevgili Cemal Kaygusuz hemen ardından ise birbirinden hareketli oyun havaları ile davetlilerin saatlerce ve de gönüllerince eğlenmelerini sağladı. /resimler/2017-7/2/1545592013494.jpgTüm davetlilerin olduğu gibi İsparta´dan gelen misafirlerin de büyük beğenisini kazanan Sanatçı Cemal Kaygusuz alkış tufanı eşliğinde sahnesini tamamladı.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle takı töreninde düğüne katılan davetlikler uzun kuyruklar oluşturarak hem genç çiftleri bu mutlu anlarında yalnız bırakmamış hem de mutluluklarını paylaşmış oldular.

KAVALIN ÜSTADI UZUNGÖL´DE

Kavalı Türkiye´ye ve Dünyaya sevdiren isi,m Ülkemizin en büyük Kaval Sanatçısı Çaykara´lı Hemşerimiz Sevgili Kerim Aydın Genç çiftlerin düğün töreninde sahne aldı.

Programına İsparta´dan gelen misafirler için yolcu Havası(Al Fadimem) türküsünü kaval ile çalarak başlayan Sevgili Kerim Aydın daha sonra ise çaldığı birbirinden neşeli oyun havaları ile düğüne katılan davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladı./resimler/2017-7/2/1546545608311.jpgAkşam saatlerinde son bulan ngenç çiftlerin düğün törenişnde düğüne katılan davetliler hem muhteşem bir düğünü yaşamanın hem de Uzungöl´de güzel bir hafta sonu geçirmenin mutluluğu ile salondan ayrıldılar.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sevgili Ahmet & Özge Çakmak çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: İsparta Çaykara Gelin Geldi

İlginizi Çekebilir