İstanbul Çaykaralılar Derneği Burs Başvurusu!

İstanbul Çaykaralılar Derneği Burs Başvurusu!

İstanbul Çaykaralılar Derneği, Üniversite Okuyan Öğrencilere Burs Verecek...

1996 yılında kurulan, İstanbul-Kartal ilçesi, Yalı Mah. Orbay Sok. No.19 adresinde kendi mülkiyeti olan 600 metre kare alanda faaliyet gösteren ve son yıllarda yaptığı kültürel etkinliklerle gündem oluşturan Çaykaralılar derneği, Üniversitede eğitim gören Çaykaralı öğrencilere hayırsever işadamlarımızın desteğiyle burs vermeye hazırlanıyor. /resimler/2015-8/2/1153135228503.jpg2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılında Çaykaralı olup Üniversiteyi yeni kazanan veya devam etmekte olan öğrencilere burs verecek. 

İstanbul Çaykaralılar Derneği tarafından yapılan açıklama şöyle;

"İlkini geçen sene vermeye başladığımız Üniversite okuyan öğrencilerimize geri ödemesiz burs 2015-2016 yılı öğretim yılı için de verilecektir. Başvurular şahsen dernek merkezimize ( Yalı Mah. Orbay Sok. No.19 Kartal / İstanbul) şahsen veya internet adresimiz www.tcaykara.org.tr üzerinden 3 Ağustos, 15 Eylül tarihleri arasında yapılabilecektir," denildi. 

Derneğin açıklamasında," geçen yıl başlatılan ve imkânlar ölçüsünde Türkiye´nin neresinde olursa olsun ihtiyaç sahibi Çaykaralı başarılı öğrencilere destek olma geleneğini hayırsever işadamlarımızın katkılarıyla süreceğini inanıyoruz. Burs vermek isteyen hayırseverlerin Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Âdem Yıldız ile irtibata geçebilir, "ifadesi kullanıldı. 

NOT: Burs Sadece Üniversite Öğrencilerini Kapsamaktadır. 

www.caykaragundem.com



nur berru öztürk
4.10.2016 15:54:06
eskişehir osmangazi ünüversitesi idari bilimler siyasi ve kamu yönetimi okumaktayım referansım SAYIN KEMAL YÜCEDİR selamlar

İlginizi Çekebilir