İstanbul Büyükşehir'den Uzungöl'e Mutfak Malzemesi Desteği

İstanbul Büyükşehir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumlarına mutfak malzemesi desteği gerçekleştirildi.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Çaykara İlçesinde bulunan tüm okullarda öğrenciler için okullarda sıcak yemek pişiriliyor ve öğrencilere veriliyor.

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumlarında mutfak kurulması için uzun zamandır çalışmalar devam ediyordu.Hayırsever İş Adamlarının desteği ile okulun tamamı yenilenerek yaklaşık 3 milyon TL’lik bir yatırım gerçekleştirilmiş ve öğrenciler 2022-2023 Eğitim Öğretim yılına yenilenmiş okullarında başlanmıştı.

Okulun mutfak malzemesi temini için CHP Çaykara İlçesi Başkan Vekili Mustafa Zeren tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından malzeme desteği talebi gerçekleştirilmişti.

Başkan Vekili Zeren’in bu talebi İstanbul Büyükşehir Belediyesinden karşılık gördü ve maddi değeri yaklaşık 500 000 TL tutarında olan toplam 36 parça mutfak malzemesi Uzungöl Eğitim Kurumlarına getirildi.

16 Ekim 2022 Pazar Günü Uzungöl Eğitim Kurumlarındaki malzemelerin Teslim alınması gerçekleştirildi.Teslim alma esnasında Çaykara İlçesini Trabzon’da başarı ile temsil eden Eczacı Necdet Durgun,CHP Çaykara İlçe Başkanı İsmail Sarı,CHP Çaykara Başkan Vekili Emekli Öğretmen Mustafa Zeren,CHP Çaykara İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Emekli Öğretmenler Kadir Kazan ve Necdet Durgun,Uzungöl Birlik A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Hayırsever İş Adamı Sinan İnan ve vatandaşlar katıldılar.

BAŞKAN VEKİLİ ZEREN-SAYIN BALŞKANA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

CHP Çaykara Başkan Vekili Emekli Öğretmen Mustafa Zeren gazetemize yaptığı açıklamada Uzungöl’de okulun mutfak sorununun çözümü için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’ndan destek talebinde bulunduklarını ve Başkan İmamoğlu’nun talep ettikleri tüm malzemeleri  eksiksiz temin ederek kendilerine gönderdiğini bu anlamda hem Uzungöl olarak hem de CHP Çaykara İlçe yönetimi olarak Başkan İmamoğlu’na minnet borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

BAŞKAN AKYÜZ-EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER

Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Uzungöl Birlik A.ş.Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz 2022 yılı yaz mevsimi döneminde Uzungöl Esnafının Mehmet ve Sinan İnan yönetiminde örnek bir paylaşma ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını ve tamamen Uzungöl’ün kendi imkanları ile okulda yaklaşık 3 milyon TL’lik bir yatırım gerçekleştirerek öğrencilerin hizmetine sunduklarını sözlerine ekledi.

Şu aşamada okulun tek sorununun öğrencilere sıcak yemek vermek olduğunu ifade eden Başkan Akyüz bu konuda Emekli Öğretmen Mustafa Zeren Hocamızdan destek talebinde bulunduklarını,Mustafa Hoca’nın bu taleplerine duyarsız kalmadığını ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinden mnalzeme desteğini gerçekleştirerek öğrencilerimizin hizmetine sunduğunu,bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

MUTFAK MALZEMELERİ

SIRA NO

Malzeme İsmi

Adedi

1

Konveksiyonlu Elektrikli Fırın

1 Ad

2

Sanayi Tipi Bulaşık Yıkama Makinesi

1 ad

3

Çay Kazanı Elektrikli

1 ad

4

Sanayi Tipi Çelik Tencere

6 Ad

5

Paslanmaz Çelik Tabldot Tabağı

6 Pak.

6

Kaşık

17 Pak

7

Çatal

17 Pak

8

Kepçe

4 Ad.

9

Kevgir

20 Ad.

10

Paslanmaz Sürahi

20 Ad.

11

Ahşap Servis Arabası

1 Ad.

12

Benmari Yemek Tezgahı

1 Ad

13

Mutfak Tezgahı

2 Ad.

14

Davlumbaz

1 Ad

15

40 CM Mikser

1 Ad.

16

Derin Dondurucu

1 Ad.

17

Soğutucu Dolap İki Kapaklı

1 Ad.

18

Kızartma Makinesi

1 Ad

19

Hamur Kızartma Makinesi

1 Ad



İlginizi Çekebilir