İstanbul Çaykara'lılar Derneğinde Ahmet Aydın Dönemi

İstanbul Çaykara

İstanbul’da faaliyet gösteren Çaykara Kültür ve Dayanışma Derneği 12. Olağan Genel Kurulu 29 Ağustos 2021 Pazar günü Dernek lokalinde gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongrede tüzük gereği Geçici Divan Kurulu oluşturuldu.Yönetim ve Denetleme Kurulu raporları okundu ve üyelerin oylarına sunularak kabul edildi. Genel Kurulda daha sonra Yönetim ve Denetleme Kurulu seçimleri gerçekleştirildi.Genel Kurulda Ahmet Aydın Yönetimindeki ekip Derneğin Yeni Yönetim Kurulu olarak seçildi.

Genel Kurul sonucunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ahmet Aydın görevi eski Başkan Adem Yıldız’dan devraldı.

Genel Kurul sonucunda bir konuşma yapan eski Başkan Adem Yıldız bunun bir hizmet ve bayrak yarışı olduğunu,bayrağı buraya kadar kendilerinin taşıdığını bundan sonra yeni seçilen Yönetim Kurulunun bu bayrağı taşımaya devam edeceğini ve bu anlamda yeni seçilen ekibe hizmet sevdası yolunda başarılar dilediklerini ifade etti.  

Genel Kurulda bir konuşma yapan yeni Başkan Ahmet Aydın ise devraldıkları yeni görevi layıkıyla yerine getirebilmek ve gurbet ellerde Çaykara insanını en iyi şekilde temsil edebilmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

YÖNETİM KURULU

Yeni seçilen Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

1-Ahmet Aydın

2-Fahri Günlü

3-Hüseyin Genç

4-Necmi Duman

5-Murat Sezer

6-Murat Zorlu

7-Hatice Kul



İlginizi Çekebilir