İstanbul´da Bahar Şenliği Büyüledi

İstanbul´da Bahar Şenliği Büyüledi

İstanbul Pendik Trabzonlular Derneği Pendik Şubesinin Açılışı ve Bahar Şöleni 13 Mayıs 2018 Pazar Günü İstanbul Pendik´te Tavşantepe Metro İstasyonunun yanında bulunan alanda gerçekleştirildi.

İSTANBUL´DA BAHAR ŞENLİĞİ BÜYÜLEDİ

Gurbet ellerde Karadeniz Kültürünü Yaşatmaya Çalışan hemşerilerimizin etkinlik ve faaliyetlerine bir yenisi daha eklendi.

İstanbul Pendik Trabzonlular Derneği Pendik Şubesinin Açılışı ve Bahar Şöleni 13 Mayıs 2018 Pazar Günü İstanbul  Pendik´te Tavşantepe Metro İstasyonunun yanında bulunan alanda gerçekleştirildi.

/resimler/2018-5/14/1246454377767.jpg

Çaykara´lı Hemşerimiz İstanbul´daki en önemli İş adamlarımızdan Muzaffer Karatay´ın da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptığı Pendik Şubemizin açılış törenine vatandaşlarımız yoğun bir ilgi gösterdiler.

Binlerce Tranzon´lu hemşerimiz etkinlik alanına koşarak hemşerilerimizin bu tatlı heyecanlarına ortak oldular.

BAHAR ŞENLİĞİNDE SANATÇI YAĞMURU

Bu sene Pendik Şubemizin açılışı sebebi ile İlki Gerçekleştirilen Pendik Bahar Şenliğinde adeta Sanatçı Fırtınası yaşandı.Karadeniz Müziğinin birbirinden değerli Sanatçıları etkinlikte sahne alarak Trabzon´lu Hemşerilerimizin bu tatlı heyecanlarına ortak oldular.

/resimler/2018-5/14/1247152347223.jpg

AÇILIŞ İMERA´DAN

Karadeniz Müziğimizin en önemli topluluklarından İmera Grubu Bahar Şenliğinde ilk sahneye çıkan Grup oldu.

Birbirinden güzel türküleri ile etkinlik alanını şenlendiren İmera Grubu muhteşem poerformansı ile büyük alkış topladı

CENGİZ SELİMOĞLU BÜYÜLEDİ

Karadeniz Müziğinin en önemli isimlerinden Çaykara´lı Hemşerimiz Cengiz Selimoğlu Geleneksel Bahar Şenliği etkinlikleri kapsamında Trabzon´lu Hemşerilerimiz ile buluştu.

/resimler/2018-5/14/1247573597985.jpg

Beyefendi ve de alçakgönüllülüğü ile Tüm Karadeniz İnsanının yüreğinde taht kuran Sanatçı Cengiz Selimoğlu Her zaman olduğu gibi muhteşem sahne performansı,yaptığı işe gösterdiği saygı ve de mükemmel türküleri ile etkinliğe katılan vatandaşlarımıza unutamayacakları mükemmel bir gün yaşattı

ZEYNEP BİRİNCİ BİLDİĞİNİZ GİBİ

Çaykara İlçemizin yetiştirdiği bir başka Sanatçımız Zeynep Birinci birbirinden güzel Türküleri ile hayranları ile buluştu.

Kusursuz kadife gibi sesi ile birbirinden güzel türküleri büyük bir ustalık ile sahneye koyan Sanatçı Zeynep Birinci´nin muhteşem performansı misafirlerden büyük alkış aldı.

FİNALDE TABİ Kİ ONAY ŞAHİN

Çaykara İlçemizin Müzik Dünyasına kazandırdığı Karadeniz Müziğinin en başarılı isimlerinden Onay Şahin Programın Finalinde Trabzon Dostları ile buluştu.

/resimler/2018-5/14/1248306567359.jpg

Eğitimi,Kültürü,İnsani Değerlere verdiği önem ve de en önemlisi Örnek bir insan ve de Örnek bir Sanatçı olarak Karadeniz Müziğinde tabiri caiz ise adeta parmak ile gösterilen Sanatçımız  Onay Şahin  her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir sahne performansı ile Etkinliğe katılan hemşerilerimizin gönüllerini fethetmeyi başardı.



İlginizi Çekebilir