İstanbul´da Çaykaralı Büyükler Buluştu!

İstanbul´da Çaykaralı Büyükler Buluştu!

istanbul Kartal Topselvi´de bulunan Trabzon Çaykara Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği 4´ncü büyükler buluşması gerçekleşti.

İstanbul Kartal Topselvi´de bulunan Trabzon Çaykara Kültür ve Dayanışma Derneğinin geleneksel hale getirdiği ?bir araya gelme ve hasret giderme 4´ncü büyükler buluşması´ 20 Mart Pazar günü gerçekleşti.  /resimler/2016-3/21/1037566980317.jpgTrabzon ve Çaykaralılar Derneği Geçmişini bilmeyen geleceğini inşa edemez sloganı ile yaptığı 4.Geleneksel büyüklerimizle kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. 

Kahvaltıda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Yücel VAR; bizden önceki yönetimlerde olduğu gibi  bizlerde büyüklerimizle daha sık bir araya gelmek için sürekli etkinlik yapmaya devam edeceğiz dedi. Geçmiş etkinliklerde olup şimdi aramızda olmayanları rahmet ve minnetle anıyoruz diyerek sözlerine devam eden Başkan VAR; sizler bizim baş tacımızsınız siz emredin bizler yerine getirelim, bu dernek sizlerin çocuklarınızın ve hatta torunlarınızın emekleri ile bu günlere geldi artık derneğin sizlere hizmet etme vaktidir size hizmet etmek bizleri mutlu etmektedir dedi. Kahvaltı programı dualarla bir sonraki etkinlikte bir araya gelmek sözü ile sona erdi.

/resimler/2016-3/21/1038234637129.jpgHaber:Fatih Kaya/İstanbul

 



İlginizi Çekebilir