İYİ Parti Çaykara Belediye Başkan Adayı Ayhan İşçi

İYİ Parti Çaykara Belediye Başkan Adayı Ayhan İşçi

İYİ Parti Çaykara Belediye Başkan Adayı Ayhan İşçi olarak açıklandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,8 Aralık 2023 Cuma Günü  Trabzon'a geldi. Akşener, partisinin Trabzon'daki belediye başkan adaylarını açıkladı.

Akşener tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre İYİ Parti’nin Çaykara Belediye Başkan Adayı Ayhan İşçi olarak açıklandı.

İYİ Parti Çaykara Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Ayhan İşçi,Çaykara İlçesinde Turizm sektörü ile uğraşıyor.

Türkiye'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere kısa süre kala siyasi partilerde adaylar netleşmeye başladı. İyi Parti'nin Çaykara Belediye Başkan Adayı Ayhan İşçi oldu.

AYHAN İŞÇİ KİMDİR?

Ayhan İşçi,  Çaykara ilçesinde 4 çocuklu bir ailenin en küçük ferdi olarak dünyaya geldi.

Ailesinin, o günkü şartlar nedeni ile Hatay Kırıkhan'a iskan edilmesi nedeni ile eğitim hayatına Hatay'da başlamıştır. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra lise öğrenimi Hatay Anadolu Meslek Lisesi Bilgi İşlem Bölümünde başarı ile tamamladıktan sonra Niğde Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü kazanarak eğitim hayatına devam etti.

Genç yaşından itibaren ticarete olan ilgisi onun çeşitli sektörlerde ticaretle uğraşmaya itti. Kendisine Rusya'da çalışma fırsatı doğan Ayhan İşçi Alüminyum-Plastik ticareti yapan birçok köklü şirketin CEO'luğunu üstelendi.

Alüminyum-Plastik sektöründe tanınması ve bu sektörde başarılı olması nedeni ile Türkiye-Rusya arasında Gıda Sektörü üzerine İhracat ve ithalata başladı. Sektöre uzun yıllar hizmet veren Ayhan İŞÇİ, Türkiye'nin dış Politikasındaki başarısız yönetiminin güven vermeyişini önceden sezilmeyerek, sektöre devam ederken, memleketi olan Çaykara'da Turizm sektörü üzerine çalışmalara başladı.

Uzungöl'de restoran ve otelcilik üzerine işletmecilik yaptı ve aynı anda yurt dışı gıda ihracatı sektörüne devam etti.

Ayhan İşçi halen turizm sektöründe işletmeciliğe devam etmekte olup, Çaykara'da ikamet etmektedir.

Evli bir kız çocuğu babası olan Ayhan İşçi, Rusça ve İngilizce bilmektedir.



Anahtar Kelimeler: Parti Çaykara Belediye Başkan Adayı Ayhan

İlginizi Çekebilir