İyi Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanlığına Filiz Selimoğlu Seçildi

İyi Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanlığına Filiz Selimoğlu Seçildi

İyi parti Çaykara ilçe başkanlığı kadın kolları Başkanlığına, partinin yönetim kurulu üyelerinden Filiz Selimoğlu seçildi.

Kadın Politikaları, Aile Çocuk ve Kadın Hakları Başkanı olarak seçilen  Filiz Selimoğlu Çaykara İlçesindeki görevine başladı.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Selimoğlu  yaptığı açıklamada ”Artık kadınların  da başarılı olabileceğinin en güzel örneği İyi Parti genel Başkanı Sayın Meral Akşener dir. Bölgemizde kadınların seslerine ses olmak sorunlarına el uzatabilmek için elimizi taşın altına koyuyoruz. Biz siyasi kazancım ötesinde bölgemizde siyaset üstü bir anlayışla herkesin sorununu dinlemeye, Memleketin tüm sorunlarında söz sahibi olmak adına biz ve ekibimiz çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız” dedi

Kendilerini bu göreve layık gören İyi Parti Çaykara İlçe Başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkür eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Selimoğlu ’’Bizi bu göreve layık gören İyi Parti Çaykara İlçe Başkanı Sayın Mehmet Nuri Okur’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz’’ dedi.



İlginizi Çekebilir