İyi Seneler Çaykara

İyi Seneler Çaykara

Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara’lı hemşerilerimiz ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlayan birer mesaj yayınladılar

KAYMAKAM ÇELİKKOL:“KARDEŞLİĞİN VE SEVGİNİN HAKİM OLMASINI DİLİYORUM”

Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol “Sevinçleriyle, hüzünleriyle 2020 yılını geride bırakırken; yeni umutlar ve beklentilerle 2021 yılına kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

Çaykara  Kaymakamı Osman Çelikkol , yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Osman Çelikkol  mesajında; “Geride bıraktığımız 2020 yılı başta Covid-19 salgını olmak üzere birçok önemli gelişmeye sahne olmuş, ülke ve dünya gündemi baş döndürücü bir hızla değişmiştir. Dünyanın dört bir yanında meydana gelen siyasi gelişmelerden, savaşlardan, terör ve şiddet olaylarından, doğal afetlerden, açlık ve milyonlarca insan etkilenmiştir.

Aylardır dünyada ve ülkemizde Covid-19 adlı salgın hastalıkla mücadele edilmektedir. Bu hastalık hayatımızın her alanında tüm insanlığı derinden etkilemektedir. Yapılan mücadeleler ve alınan önlemlerle bu salgını yeneceğimize dair umutları yeni yıla taşıyoruz.

Her yeni yıl beraberinde yeni umutları, yeni umutlar ise daha güzel başlangıçları hayatımıza getirir. Her zaman olduğu gibi aziz milletimizin bütün fertleri ile daha güçlü bir şekilde kucaklaşarak güzel umutlarla yeni yıla adım atacağız. Bu duygularla 2021 yılının Çaykara ilçemiz halkı başta olmak üzere, İlçemizde bulunan,  tüm kamu görevlilerine ve çalışma arkadaşlarıma, sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini temenni ediyor, aile fertleri ile beraber huzur içinde bir yeni yıl geçirmelerini, toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN TOK-YENİ YIL YENİ UMUT DEMEK

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok  2021 öncesi yeni yıl mesajı yayımladı. Başkan Tok, yeni yıl mesajında 2020 yılının hem dünya hem ülkemiz hem de Çaykara ilçemiz adına koronavirüs pandemisi sebebiyle zor bir yıl olduğuna dikkat çekti.

 Başkan Hanefi Tok mesajında, “Acı ve tatlı hatıralarıyla 2020 yılını geride bırakıyor yeni umut ve beklentilerle 2021’e giriyoruz. Kabul edilmelidir ki, 2020 yılı dünyamız ve ülkemiz açısından zor bir yıl olmuştur. Pandemi nedeniyle yaşanan tüm olumsuz deneyimler kendimizi zaman zaman çaresiz ve umutsuz hissetmemize sebep olsa da, bir taraftan da aslında ne kadar fazla şeye sahip olduğumuzu bizlere fark ettirdi.

 Hayatımızda bıraktığı müspet ve menfi hatıranın yaşandığı ve kazanımın elde edildiği gerek ülkemizde gerekse dünyada çok sayıda önemli gelişmenin yaşandığı bir yılı daha geride bırakırken, 2021 yılının sağlıklı, mutlu, huzur dolu, yaşadığımız sıkıntıların sona ereceği ve müreffeh (güzel) yarınlara kavuşacağımız bir yıl olmasını Yüce ALLAH’tan (C.C) diliyorum.

Yeni bir yıl, yeni başlangıçlar ve umutlarla Ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğinin 2021 yılında daha da güçlenerek devam edeceğine, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü bir ülke olacağımıza ve geleceğe daha güvenle bakacağımıza olan inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle; vatan uğruna gözlerini kırpmadan hayatlarını ortaya koyan aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum. Geride bıraktıkları ailelerine sabırlar diliyorum.

 Yeni yılın yeni başlangıçlar ve umutlarla beraber Çaykara’lı Hemşehrilerimin, koronavirüs (covid-19) salgınında cansiperane bir şekilde büyük bir özveriyle çalışan öncelikle sağlık personeli, güvenlik güçleri ve Belediye personellerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, bir kez daha 2021 yılının ülkemiz ve tüm insanlık için öncelikle sağlık, barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: Seneler Çaykara

İlginizi Çekebilir