İyi Seneler Çaykara'm

İyi Seneler Çaykara

Yeni Yıl dolayısı ile Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok birer mesaj yayınlayarak vatandaşlarımızın yeni yılını kutladılar.

Yeni Yıl dolayısı ile Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok birer mesaj yayınlayarak vatandaşlarımızın yeni yılını kutladılar.

KAYMAKAM GÜZEL-MİLLET OLARAK BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE GELECEĞE YÜRÜYORUZ.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel Yeni Yıl dolayısı ile bir mesaj yayınladı.İşte Kaymakam Güzel’in mesajı;

Yeni beklentilerle, yeni umutlarla dolu bir yıla girerken, millet olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geleceğe yürümenin mutluluğu içerisindeyiz. İlçemizi ve ülkemizi çok daha refah, huzur ve aydınlık dolu yarınlara hep birlikte taşıyacak, nice güzel günlere birlikte kavuşacağız.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 yılı yüce Türk milleti olarak bizler için ayrı bir gurur kaynağıdır. Bu vesileyle Birlik ve beraberlik içerisinde, hoşgörü ve sevginin ön planda olduğu huzur içerisinde bir yıl geçmesi temennisi ile tüm Çaykara'lı vatandaşlarımızın, kamu personelinin, sivil toplum kuruluşlarının yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor; 2023 Yılının ilçemize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımıza en içten saygı ve sevgilerimi sunar, yeni yıllarını tebrik ederim.

BAŞKAN TOK-2023 TÜM İNSANLIK ALEMİNE BARIŞ VE HUZUR GETİRSİN

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Tok  mesajında, 2023 yılının tüm insanlığa ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederken
2022 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyor, 2023 yılına yepyeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz.

Yeni yıl bütün insanlığa ve ülkemize barış, kardeşlik ve huzur getirsin. Yeni yılda birlik ve beraberliğimizin daha da çok artmasını, tüm insanlık aleminin  barış ve huzura kavuşmasını diliyorum.

Başkan Tok konuşmasına şu şekilde devam etti.

Göreve geldiğimiz gün içimizde var olan ilçemize hizmet etme aşkının aynı ilk günkü heyecanla 2023’da da devam edeceğine hiçbir hemşerimizin şüphesi olmasın. Allah yeni yılda İlçemizi daha yaşanabilir bir şehir yapma mücadelemizde bizlere güç kuvvet versin.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Çaykara’lı hemşehrilerim olmak üzere yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik, huzur, barış, başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım. Yeni yılınız kutlu olsun… ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: Seneler Çaykara'

İlginizi Çekebilir