İyi Seneler Çaykara'm

İyi Seneler Çaykara

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Yılbaşı dolayısı ile birer mesaj yayınlayarak vatandaşların yeni yıllarını kutladılar.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Yılbaşı dolayısı ile birer mesaj yayınlayarak vatandaşların yeni yıllarını kutladılar.

KAYMAKAM ERBEK-HUZUR VE BARIŞ DOLU NİCE SENELERE

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek Yayınladığı Yeni Yıl mesajında şu ifadelere yer verdi.

Kıymetli Çaykara’lı Hemşerilerim…

Yepyeni umutlarla da yeni bir yıla daha merhaba demenin heyecanı içindeyiz. Ne mutlu bizlere ki milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü bir ülke olarak, geleceğe daha bir güvenle bakarak yeni bir yıla daha giriyoruz.

 Yeni beklentilerle, yeni umutlarla dolu yeni bir yıla girerken, millet olarak; birlik, beraberlik içerisinde, kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla geleceğe yürümeye devam edeceğiz.

 İnanıyorum ki daha büyük sevinçler, daha büyük heyecanlar yaşayacak, ilçemizi ve ülkemizi çok daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacak, nice yeni güzel yıllara birlikte kavuşacağız.

 Bu duygularla başta Çaykara’lı Hemşerilerimiz olmak üzere tüm  halkımızın yeni yılını kutluyor; ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış dolu aydınlık bir gelecek temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum.

BAŞKAN TOK-YENİ YIL TÜM DİLEKLERİMİZİN GERÇEĞE DÖNÜŞTÜĞÜ BİR YIL OLSUN

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Yayınladığı Yeni Yıl mesajında şu ifadelere yer verdi.

2024 yılını, siz değerli hemşerilerimle birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum. Mutlu bir gelecek, ülkemiz ve tüm insanlık için aydınlık günler beklentilerimizi, yeni yılın başlangıcında daha da güçlendirerek umudumuzu yarınlara taşıyoruz.

Geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için, hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşüyor. En önemli sorumluluğumuz da birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı, paylaşımcı ve hoşgörülü olmak.

Yeni yılda, umutsuz, ümitsiz hiçbir insan kalmasın. Kavgalar, savaşlar, anlaşmazlıklar olmasın.  Çocukların ölmediği, şehitlerimizin olmadığı, anaların ağlamadığı, en önemlisi de bütün bunlara sebep olan terörün durduğu bir yıl olsun. Yüreğimizi acıtan depremler, yangınlar, felaketler bir daha yaşanmasın. 

Bizim bütün çabamız, halkımızın, çocuklarımızın, kadınlarımızın, büyüklerimizin yüzünü güldürmek, mutlu etmek içindir. Bu yüzden akılla, tutkuyla ve aşkla çalıştık. Çaykara İlçemizde , herkese eşit hizmet sunuyoruz. 

Şirin İlçemiz Çaykara’yı yenilemek için var gücümüzle çalışıyoruz. Biz yaşanabilir bir dünyanın emekle, çalışmakla, azim ve kararlılıkla mümkün olduğuna inanıyoruz. 

Değerli hemşehrilerim,

Bu duygu ve düşüncelerimle tüm Çaykara’lı Hemşerilerimin , yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, hizmet etmekten kıvanç ve derin bir haz duyduğum Trabzon ve Çaykara’mızın  tüm güzide insanlarına, yeni yılda mutluluk, sağlık ve başarılar dilerim. Saygılarımla”



Anahtar Kelimeler: Seneler Çaykara'

İlginizi Çekebilir