Kader İle Muhsin'den Ömürlük İmza

Kader İle Muhsin

Uzungöl Kastel Mahallesinden Kader Karaca ile Köseli Mahallesinden Muhsin Yazıcı Uzungöl’de gerçekleştirilen kına ve düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Uzungöl’ün sevilen isimlerinden Mustafa Karaca'nın dünyalar güzeli kızları Kader ile aslen Uzungöl’lü olup Bursa İnegöl’de ikamet eden Kamil Yazıcı’nın yakışıklı oğlu Muhsin’in düğün törenlerinde genç çiftleri sevenleri yalnız bırakmadılar.

25 Ekim 2021 Pazartesi akşamı Uzungöl Bi Mola Cafe’de gerçekleştirilen kına ve düğün töreni yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.Genç çiftlerin ikinci düğün törenleri ise 30 Ekim 2021 tarihinde Bursa İnegöl’de gerçekleştirilecek.

Genç çiftlerin düğün törenleri pandemi kurallarına uygun bir şekilde maskeli ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleştirildi.Birbirinden güzel oyun havaları ile başlayan düğün törenlerinde daha sonra Kına merasimi gerçekleştirildi.

Yaş Pasta ve takı töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle takı töreni esnasında pandemi süreci sebebi ile davetlilerin gelin ve damat ile temas kurmasına izin verilmedi.Davetliler takılarını sepete koyarken karşıdan gelin ve damadı selamlayarak mutluluklarını paylaştılar. Genç çiftlerin düğün törenleri çekilen aile fotoğrafları ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en mutlu kararlarını alan Kader & Muhsin Yazıcı çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Kader Muhsin' Ömürlük

İlginizi Çekebilir