Kadir Geceniz Mübarek Olsun

Kadir Geceniz Mübarek Olsun

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara´lı Hemşerilerimiz ve İslam Aleminin Kadir Gecesini Kutladılar

KAYMAKAM ÇİĞDEM-BİN AYDAN DAHA HAYIRLI GECE

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı Dolayısı ile bir mesaj yayınladı;

Bizleri birbirimize yakınlaştıran, yardımlaşma, dayanışma, paylaşma duygularımızı zirveye ulaştıran, kardeşlik, dostluk ve sevgi bağlarımızı güçlendiren bir Ramazan Ayını daha huzur içinde idrak ederek Mübarek Kadir gecesi ve akabinde Ramazan Bayramı´na ulaşmanın mutluluk ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı; birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği; dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu; insanların kaynaşmasına ve barışın tesisine aracılık eden ulvi ve müstesna günlerdir. 

/resimler/2019-5/31/1657386675261.jpg 

Manevi yönden büyük değeri olan bu özel günlerde; başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere yoksulları, yetimleri, düşkün ve yaşlıları, huzurevinde yaşamını sürdüren büyüklerimizi, şehit ailelerimizi, gazilerimizi, hasta ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek, onları hatırlamak, dertlerini paylaşmak bayramın mutluluğunu onlara da ulaştırmak hepimizin insani görevi olup, sıcak ilgi ve şefkatimizi onlara hissettirmek en önemli sorumluluklarımızın arasındadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Kadir gecesi ve Ramazan Bayramının manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, değerli Çaykaralı hemşehrilerimin Kadir gecesi ve Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

BAŞKAN TOK-KADİR GECENİZ  MÜBAREK OLSUN

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok da Kadir Gecesi dolayısı ile yayınladığı mesajında Çaykara´lı Hemşerilerimizin ve Tüm İslam Aleminin Mübarek Kadir Gecesini Kutladı

Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur´an-ı Kerim´de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi´ne kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, mübarek Kadir Gecesi nedeniyle yayımladığı tebrik mesajında, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve mutluluğun doruğa ulaştığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmasının hüznünü taşıdıklarını söyledi.

/resimler/2019-5/31/1657587144243.jpg

Belediye Başkanı Hanefi Tok, mesajının devamında; " Başı rahmet, ortası mağfiret sonu azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan Ayı´nın son günlerini idrak etmekteyiz. Cuma Gününü Cumartesi Gününe  bağlayan gece ise bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini kutlayacağız. Kur´an-ı Kerim´de ?Bin aydan daha hayırlı´ olduğu bildirilen Kadir Gecesi´ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır? dedi.

Başkan Kaya ? Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği Kadir Gecesi, faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde kurtuluşumuza vesilece olacaktır. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya sevgi ve barışın tesis edilmesine vesile olmasını niyaz ediyoruz. Sabır ve başkalarını düşünme ayından sonra Ramazan Bayramı ise, millet olarak sevinme ve birbirimizi kucaklama günüdür. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı´nın da müjdecisi olan Kadir Gecesi´nin başta değerli hemşehrilerimiz olmak üzere insanlığa hayırlar getirmesini yürekten temenni eder, esenlikler dilerim? dedi.

 



Anahtar Kelimeler: Kadir Geceniz Mübarek Olsun

İlginizi Çekebilir