Kalkandere'den Çaykara'ya Gelin Geldi

Kalkandere

Rize Kalkandere’den Melek Cihan ile Çaykara İlçesinden Muhammet Ali Çolakoğlu Uzungöl’de gerçekleştirilen düğün törenleri ile evlendiler.

Rize Kalkandere İlçesinden Keziban & Cemal Cihan çiftinin dünyalar güzeli kızları Melek ile İlçemiz Taşkıran Mahallesinden Asuman & Barış Çolakoğlu çiftinin yakışıklı oğlu Muhammet Ali Çolakoğlu 1 Ekim 2023 Pazar günü Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen düğün törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Taşkıran Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu,Çaykara Eğitim Camiasının Duayen isimleri Meral Şahin ve İlyas Alkaç ile çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Özellikle Rize Kalkandere İlçesinden Düğün Törenine yoğun bir katılım gerçekleştirildiği gözlerden kaçmadı.

Genç çiftlerin Giriş dansları ile başlayan düğün törenlerinde Uzungöl düğün törenlerinin vaz geçilmeyen iki ismi Erol Akyüz ile İsa Olgun çaldıkları birbirinden güzel oyun havaları ile misafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Yaş pasta ve Takı Töreni ikle devam eden Düğün Töreninde Özellikle Takı Töreni esnasında düğün törenine katılan misafirler çok uzun kuyruklar oluşturarak gelin ve damadı hem tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden genç çiftlerin düğün törenleri aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel kararını veren Melek & Muhammet Ali Çolakoğlu çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik edikyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir ömür diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Kalkandere' Çaykara' Gelin Geldi

İlginizi Çekebilir