Kalkandere'den Çaykara'ya Gönül Köprüsü

Kalkandere

Rize Kalkandere’den Feyzanur Azder ile Uzungöl’den Abdülkadir Ergin Uzungöl’de gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.

11 Eylül 2022 Pazar akşamı Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen düğün törenleri muhteşem bir kalabalığın katılımı ile gerçekleşti.

Uzungöl’ün sevilen isimlerinden ve esnaflarından  Alçakköprü Mahallesinden Osman Ergin’in yakışıklı oğlu Abdülkadir ile Rize Kalkandere’den İmam Hatip Mustafa Anzer’in dünyalar güzeli kızları Feyzanur Azder’in düğün törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Bayram Genel,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Köseli Mahallesi Muhtarı Mustafa Özen,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl Birlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz ile çok kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Mahşeri bir kalabalığın yaşandığı genç çiftlerin düğün törenine UJzungöl ,Çaykara ve Trabzon’dan yoğun bir katılım gerçekleşirken özellikle Rize Kalkandere’den de çok yoğun bir katılımın olduğu gözlerden kaçmadı.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerinde Damadın babası Osman Ergin ile Gelinin Babası Mustafa Anzer’in misafirlerini Düğün Salonunun  kapısında karşılamaları,kapıda uğurlamaları,düğün töreni boyunca her masayı tek tek dolaşarak misafirleri ile ilgilenmeleri düğün törenine katılan tüm misafirler tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı.

Genç çiftlerin Düğün Törenleri  İlahi Töreni şeklinde gerçekleşti.MİM Semazen ekibi ve Sufidem İlahi Grubu Kur’an-ı Kerim tilavetleri ile,birbirinden güzel ilahileri ve dini sohbetleri ile misafirlere keyif dolu muhteşem bir akşam yaşattılar.

Kalkandere İlçesinin önemli İlim Adamlarından Mustafa Anzer ise Kıssadan Hisse isimli sohbeti ile misafirler tarafından çok büyük bir ilgi ile dinlendi.

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle takı töreni esnasında misafirler çok uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar.

Takı Töreninin ardından ise Genç Çiftlerin aile fotoğraflarının çekimi gerçekleştirildi.

Takı töreninin hemen ardından Bölge Müziğinin en önemli Sanatçılarından Nurettin Kahveci kavalı ile ,Erol  Akyüz ise klavyesi  ile misafirlere unutamayacakları muhteşem bir akşam yaşattılar.Düğün törenine katılan misafirler eğlenceli oyun havaları eşliğinde saatlerce ve de gönüllerince eğlendiler.

Genç çiftlerin düğün törenleri havai fişek gösterileri ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve doğru kararlarını alan Feyzanur & Abdülkadir Ergin  çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

 

 



tın li
16.09.2022 08:55:19
Kadir Allah mesut etsin .mutluluklar sizinle olsun.tebrik ederim.

İlginizi Çekebilir