Kandilin Kutlu Olsun Çaykara

Kandilin Kutlu Olsun Çaykara

Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Mevlit Kandili dolayısı ile birer mesaj yayınlayarak Çaykara’lı Hemşerilerimizin ve tüm İslam Aleminin Mevlit Kandilini kutladılar.

KAYMAKAM ÇELİKKOL-KANDİLLER SEVGİ,PAYLAŞMA VE KARDEŞLİK DEMEKTİR

Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol Mevlit Kandili dolayısı ile Çaykara’lı Hemşerilerimizin ve Tüm İslamn Aleminin Mevlit Kandilini kutladı

Kaymakam Çelikkol’un Mesajı;

Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’ni bir kez daha idrak etmenin güzelliğini ve mutluluğunu yaşamaktayız.

 Kandiller, sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, manevi dünyamızın aydınlandığı en özel günlerdendir. Hazreti Peygamberimizin doğduğu bu özel gün de Yaradan’dan, af ve merhamet dilerken, insanlarımız arasında sevgi, birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine vesile olması en büyük arzumuzdur.

Bu duygularla, Mevlid Kandili’nin, başta Çaykara’lı i hemşehrilerime, ülkemize, İslam âlemine ve bütün dünyaya barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

BAŞKAN TOK-KANDİL PAYLAŞMAK DEMEKTİR

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok  Mevlit Kandili dolayısı ile Çaykara’lı Hemşerilerimizin ve Tüm İslam Aleminin Mevlit Kandilini kutladı

Belediye Başkanı Hanefi Tok’un mesajı;

İslam dünyasında, Peygamber efendimizin dünyaya geldiği gece Mevlid Kandili olarak kutlanmaktadır. Bu mübarek geceye bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Peygamber Efendimiz, Allah’ın insanlığa gönderdiği son peygamberdir. O, alemlere rahmet olarak gönderilmiştir.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.), biz Müslümanlar ve bütün insanlık için, her bakımdan mükemmel ve örnek bir hayat sürmüş; ahlakı, sevgiyi, merhameti, barış ve hoşgörüyü kendi yaşamında en somut şekilde insanlığa aktarmıştır.

Bu gece Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’ ın dünyaya şereflendirdiği gecedir. Bu önemli gecede ellerimizi semaya açalım, barış için, insanlığın güzel yarınları için dua edelim, günahlardan olabildiğince kaçalım. Tutum ve davranışlarımızı O’ nun örnek ahlakına ve tavsiyelerine göre şekillendirelim.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Çaykara’lı Hemşerilerimiz olmak üzere  yurtiçi ve yurtdışındaki tüm hemşerilerimin Mevlid Kandilini kutlar, sevgi, saygı ve selamlarımı sunarım



Anahtar Kelimeler: Kandilin Kutlu Olsun Çaykara

İlginizi Çekebilir