Kanık, Esnaf Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Kanık, Esnaf Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Ali Osman Kanık, 2018 yılı Ocak ayında yapılacak olan Çaykara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Çaykara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Ali Osman Kanık; "Amacımız esnafa yarar sağlayıp esnafı güçlendirerek, sıkıntılarını çözebilmek için tüm gücümüzle çalışacağız" dedi.

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Çaykara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığın Genel Kurulunda başkan adaylığını yazılı basın açıklamasıyla duyuran Ali Osman Kanık, Çaykara esnaflardan destek istedi. İlçemizdeki esnafların sesi olacağını ifade eden Kanık, ?Esnaflarımızın hakkını aramak, daha kaliteli hizmet etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Çaykara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığını layıkıyla yerine getireceğini ve ilçeye hizmet etmek için tüm mesaisini harcamaya hazır olduğunu belirten Başkan Adayı Kanık, oturan başkan değil, çözüm üreten, çalışan başkan olacağım ve en önemlisi esnafımızın sesi olacağım. Bizler, ?esnafımızın yanında sorun odaklı değil, çözüm odaklı şeffaf bir yönetim için bu yola çıkıyoruz. Tüm esnaflarımızın desteğini bekliyorum, dedi.

Ali Osman Kanık, daha önce Çaykara Tur başkanlığı, Trabzon Şoförler ve otomobilciler Odası yönetim kurulu üyesi ve Çaykara Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuştu.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir