Karaçam Ay´ın Kızıllığı İle Aydınlandı

Karaçam Ay´ın Kızıllığı İle Aydınlandı

Kızılay Trabzon İl Müdürlüğü Tarafından Karaçam Orta okulumuza Çeşitli Yardım ve Destekler Gerçekleştirildi

Bu bizim başlığımız değil.Örnek  kişiliği,mükemmel bir insan oluşu ve de Öğrencileri için tabiri caiz ise gecesini gündüzüne katarak mesai kavramı Tanımadan çalışan Karaçam Ortaokulu Müdürümüz Sevgili Fatih Kuvvetli Hocamızın başlığı bu.

İyi günümüzde de kötü günümüzde de her zaman yanımızda olan Kızılay farkını bu defa Çaykara İlçemizin en uzak köşesinde gösterdi.Yardım Elini Karaçam Mahallemize uzattı bu defa Kızılay.

/resimler/2018-1/10/1148235829115.jpgÇaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´un Katkıları ile Kızılay Trabzon Şubesi tarafından  İlçemiz Karaçam Ortaokuluna çeşitli Destek ve yardımlar gerçekleştirildi.

09 Ocak 2018 Akşamı ise Kızılay Trabzon Ekibi Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´un Organizasyonu ve de ev sahipliğinde Karaçam Mahallemizdeydiler.Okulumuzda gece ETÜT Çalışması devam ederken ziyaretlerini gerçekleştirdi ekibimiz./resimler/2018-1/10/1153532554284.jpgBelediye Başkanımız Hanefi Tok  ile birlikte  Kızılay Trabzon Şube Başkanımız Doc.Dr.İsmet Durmuş,Profesör Dr Abdülkadir Gündüz,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ve de İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Çamurali Karaçam Ortaokulumuzu ziyaret ettiler

YENİ BİLİŞİM SINIFI

Kızılay Trabzon İl Müdürlüğü tarafından Karaçam Ortaokulumuza Yeni bir  Bilişim Sınıfı  kazandırıldı.Modern görünümü,teknolojik anlamda en son imkanları ile adeta göz kamaştıran Teknoloji Sınıfımız Karaçam Ortaokulunda öğrenim gören öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.

AKŞAM YEMEĞİ İÇİN KURU GIDA

Şimdi bilmeyenler merak edeceklerdir.Akşam yemeği için kuru gıda ne demek.Çocukların akşam okulda ne işleri var.Çocuk dediğin akşam evde annesinin babasının yanında olur diyeceklerdir.

Herkesin kendi fikridir ve de saygı duyarız.Ancak Çaykara İlçemiz Eğitim Öğretimde Lider bir İlçe Sevgili Çaykara Gündem Dostları./resimler/2018-1/10/1154387711398.jpgBu Akademik başarı sizler de takdir edersiniz ki kendi kendine meydana gelmiyor Sevgili Dostlar.Elbette ki çocuklarımız için ek kurs ve ETÜT çalışmaları gerçekleştiriliyor.Başarı bu şekilde elde ediliyor.

Hal böyle olunca akşamları okulda öğrencilere ETÜT çalışması yaptırabilmek için önce öğrencilerimizin karnını doyurmak gerekiyor.İşte Kuru Gıda bu.

Çaykara İlçemize en uzak mahalle olan Karaçam Ortaokulumuzda öğrencilerimizin akşam yemekleri için Kuru Gıda temini sağlamış Kızılay Trabzon İl Müdürlüğümüz.

OKULUN AYDINLATILMASI

Akşamları da okul açık Karaçam´da.Okulun Çevre aydınlatması çok önemli bir sorun oluşturuyordu.Kızılay Trabzon İl Müdürlüğü bu sorunu da çözdü.Ve de Okulumuzun Çevre Aydınlatma Problemini de çözdü.Şimdi Karaçam´da Öğrencilerimiz akşamları daha güvenli bir şekilde Eğitim Öğretim görüyor.

TEMİZLİK MALZEMESİ YARDIMI

Her okulun en önemli sorunlarından bir tanesi de elbette ki temizlik malzemesi sorunu.Ekonomik olarak oldukça ciddi bir rakam teşkil eden Temizlik malzemesi temini okul yöneticilerimizin başını çok fazla yoruyor./resimler/2018-1/10/1155092399613.jpgKızılay Trabzon İl Müdürlüğü okulumuzun bu sorununu da çözmüş.Karaçam Ortaokulumuza bol miktarda temizlik malzemesi yardımı yaparak Fatih Müdürümüzü rahatlatmış oldular

ÖĞRENCİLERİN PANKARTI BÜYÜLEDİ

Kızılay Trabzon İl Müdürlüğümüz bu örnek ve güzel katkılarına Karaçam Ortaokulu Öğretmen ve öğrencileri de açtıkları Pankar ile Destek verdiler.

"Biz Kızılay´a Kan,Kızılay Bize Can Veriyor" pankartı ile misafirlerini karşılayan Karaçam Ortaokulu Öğrencileri ayrıca akşam yemeklerini de Kızılay Ekibi ile paylaştı.Aynı sofrada birlikte yemek yediler.

KUVVETLİ-KARAÇAM AY´IN KIZILLIĞI İLE AYDINLANDI

Karaçam Ortaokulu Müdürümüz Fatih Kuvvetli Sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı mesaj ile hem Belediye Başkanımıza hem de Kızılay Trabzon İl Müdürlüğüne Teşekkür ediyor.İşte o mesaj?

Dün akşam Karaçam ayın kızıllığıyla aydınlandı.Kızılay Trabzon Şubesi Karaçam Ortaokuluna yeni bilişim sınıfı,akşam yemeği için kuru gıda.,okulun aydınlatması ve temizlik ürünleri hediyelerinde bulundular.Maddi yardımlarının yanında Trabzonun en uzak yerleşim yerindeki bir okula ulaşmalarının manevi yönü hepsinden daha önemli idi.Belediye Başkanımız Hanefi Tok ´a Kızılay Trabzon Şubesi Başkanımız Doç.Dr.Ismet Durmuş´a Prof.Dr. Abdülkadir Gündüz´e. Ak Parti İlçe Başkanı Muhammet Selçuk´a Kızılay yönetim kurulu üyesi Dr. Oğuz Kara´ya ve Sait Hakyemez´e Kızılayın Trabzon Şubesindeki yönetim kurulu üyelerine emeği geçen herkese teşekkür ederiz.İYİKİ VARSIN KIZILAY.

Haber: Hilmi Kanık/ Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir