Karaçam Karda Kurs Ve Kayak

Karaçam Karda Kurs Ve Kayak

Karaçam Ortaokulunun Örnek Bir Etkinliğini Daha Sizlerle Paylaşıyoruz

KARAÇAM´DA KARDA KURS VE KAYAK

Karaçam Ortaokulu Eğitim Öğretim alanındaki örnek ve de güzel uygulamaları ile Çaykara İlçemize Işık saçmaya devam ediyor.Mesai kavramı tanımdan Okul Müdürü Fatih Kuvvetli ve Öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimiz hem sınavlara hazırlanıyorlar hem de oyun oynayarak dinlenme ihtiyaçları karşılanıyor.

Son güzel haber 28 Ocak 2017 Cumartesi sabahı geldi Karaçam´dan.Tarihe dikkat edin Sevgili Çaykara Gündem Dostları.20 Ocak tarihinde öğrencilerimiz Karnelerini almışlar ve de Karne tatiline girmişlerdi.

Yani 28 Ocak;

1-Hafta Sonu

2-Karne Tatili

Sadece bu kadar mı?Elbette ki hayır.27Ocak 2017 Cuma akşamı Trabzon İl Genelinde başlayan kar yağışı ve de buna yüzyılın en soğuk kış mevsiminin etkisini ekleyin.Öyle ki sözünü ettiğimiz 28 Ocak tarihinde yoğun kar yağışı sebebi ile yollar kapalı.Çaykara Trabzon arasında ulaşım zorlukla sağlanıyor.Senelerdir her türlü imkansızlıklarda Çaykara İlçemize hizmet veren Çaykara Tur bile araba kaldıramıyor.

/resimler/2017-2/9/1621468353173.jpg

Yani şartlar bu kadar zor ve imkansız.Ama Sosyal paylaşım sitelerinde gördüğümüz bir fotoığraf karesi içimizi ısıtıyor.İnsanın yüreği kıpır kıpır oluyor.Sevgili Fatih Kuvvetli hizmetlileri,öğretmenleri ve de 8. Sınıf öğrencileri ile takım halinde kahvaltı masasında.

Muhteşem bir kuymak yaptırmış Fatih Müdürümüz.Ve de öğrencileri ile birlikte kahvaltı yapıyor.İyi de bu havada bu soğukta bu öğrenciler okula nasıl gelmiş.Bunun ismi sadece motivasyon Sevgili Çaykara Gündem Dostları.Başka hiçbir açıklaması yok.Sadece motivasyon.

Karaçam Ortaokul Ailesi olarak Birlikte yapılan Sabah Kahvaltısının ardından kurs  başlıyor öğrencilerimiz için.Ve de öğretmen arkadaşlarımız öğrencilerimizi eksik oldukları konularda yetiştirebilmek adına yoğun bir tempo ile çalışıyorlar kurs esnasında.

/resimler/2017-2/9/1622052416029.jpg

Okul Müdürümüz Fatih Kuvvetli ise hem derse giriyor öğrencilerini yetiştirmeye çalışıyor hem de öğrencilerin teneffüs aralarını oyuna dönüştürerek öğrencilerinin dinlenmelerini sağlıyor

TENEFFÜSTE KARTOPU VE KIZAK

Teneffüste öğretmenler,yöneticiler ve öğrenciler hep birlikte okulun bahçesinde önce bir güzel kartopu oynayarak eğleniyorlar.Hemen ardından ise okulun giriş bölümünde yer alan rampadan aşağıya öğrencileri ile birlikte kaymaya başlıyor Fatih Müdürümüz.Bu şekilde Müdürümüz öğrencilerine onlarla sadece fiziksel anlamda değil zihinsel anlamda da birlikte olduğu mesajını veriyor ve de bize göre takım çalışmasının en önemli unsurunu yerine getirmiş oluyor.

HEP BİRLİKTE ÖĞLE YEMEĞİ

Öğle saatlerinde öğrencileri ile birlikte öğle yemeğine geçiyor Fatih Müdürümüz ve öğretmenlerimiz.Yemekte ne mi var.Gözleriniz yaşaracak ama ben yine de anlatayım.

1-Çumur-Çumuru tüm Çaykaralı hemşerilerimiz bilir.Ekmeğin yağ ve su ile ateşte pişirilmesi ile elde edilen yemek.Ya da mısır unu ile yağın karıştırılması ile elde edilen yemek türü.

2-Fırında pişmiş patates

3-Zeytin

4-Fasülye Turşusu

5-Peynir

Her gün çocuklarına farklı bir menü sunan Fatih Müdürümüz listede de gördüğünüz gibi masrafsız menüler ile de öğrencilerinin karınlarını doyurmasını biliyor.

/resimler/2017-2/9/1622255072690.jpg

Öğleden sonra  yine kurs ve ETÜT çalışmalarının devam ettiği Karaçam Ortaokulunda saat 15.00´da kurs çalışmaları bitiyor ve öğrencilerimiz evlerine geri dönüyor.

KUVVETLİ-HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Öğretmen arkadaşları,Yardımcı hizmetler personeli ve de Okul İdaresi olarak öğrenci ve de veliler ile mükemmel bir aile ortamı oluşturduklarını ifade eden Okul Müdürü Fatih Kuvvetli  coğrafya bakımından Çaykara İlçemizin en zor İlçesinde çalıştıklarını ancak bu durumun kendilerini hiçbir şekilde etkilemediğini ifade etti.

Belirledikleri hedefler doğrultusunda hazırladıkları plan çerçevesinde yürüdüklerini ifade eden Okul Müdürü Fatih Kuvvetli öğrenxcilerinin istek ve arzularını gördükçe kendilerinin de çok fazla mutlu olduklarını ve de onların başarılı olabilmeleri için yoğun bir tempo içerisinde çalıştıklarını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Karaçam Karda Kurs Kayak

İlginizi Çekebilir