Çaykara´da Açılan Kitap Fuarına Yoğun İlgi!

Çaykara´da Açılan Kitap Fuarına Yoğun İlgi!

Çaykara´da Düzenlenen 1.Kitap Fuarı Çerçevesinde Karaçam Ve Köknar Ortaokulu Öğrenciler Hem eğlendi Hem de Kitaba Doydu

Çaykara Merkez Zeki Bilge İlkokulu Ve Zeki Bilge Ortaokulu tarafından düzenlenen 1. Kitap Fuarı Etkinlikleri çerrçevesinde 31 Mart Perşembe Günü Karaçam Ve Köknar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri Çaykara´ya taşındı.Taşımaları Çaykara Belediyesi ve de Çaykara Tur tarafından sağlanan yaklaşık 300 öğrenci hem kitap fuarını gezme hem de eğlenme imkanı yakaladı.

/resimler/2016-4/2/1213041046774.jpgİlk olarak eğlence ve oyun parkurlarına alınan öğrenciler burada yaklaşık olarak 3 saat boyunca gönüllerince eğlendi.Bu arada öğrencilerin yanı sıra öğretmenlerin de oyun parkurlarında eğlenmeleri ortaya renkli görüntülerin çıkmasına sebep oldu ve de bu durum öğrencilerin çok fazla ilgisini çekti.

/resimler/2016-4/2/1213245265897.jpgDaha sonra kitap stantına geçen öğretmen ve öğrenciler stantları inceleyerek gönüllerince kitap alış verişi yaparak kitaba doymuş oldular.

Zeki Bilge İlkokulu ve Ortaokulu Müdür,öğretmen ve öğrencileri tarafından muhteşem bir şekilde ağırlanan Karaçam ve Köknar Ortaokulu Öğrencileri etkinlik sonunda ev sahibi okula teşekkür etmeyi de ihmal etmediler./resimler/2016-4/2/1213449016282.jpgEtkinlik ile ilgili olarak Görüşlerini aldığımız Karaçam İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Fatih KUVVETLİ Öğretmen ve de öğrencilerine muhteşem bir gün yaşattıklarını ifade etti.Zeki Bilge İlkokulu ve Ortaokulu yönetici öğretmen ve de öğrencilerine teşekkür eden Müdür Fatih KUVVETLİ  bu tür organizasyonların öğrencilerin sosyal gelişimi açısından son derece önemli olduğunu ifade etti.

Yoğun sınav hazırlık temposu içerisinde öğrenci ve öğretmenlerinin yorulduklarını düzenlenen bu organizasyon ile dinlenme fırsatı bulduklarını ifade eden Okul Müdürü bu tür etkinliklerin bundan sonra da devam etmesi gerektiğini ve de okul İdaresi olarak bundan sonra da bu etkinliklere katılmaya devam edeceklerini ifade etti.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir