Karaçam Ortaokulu Trabzonspor İçin Akyazı'da

Karaçam Ortaokulu Trabzonspor İçin Akyazı

Çaykara Karaçam Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencileri Trabzonspor Takımına Destek Vermek İçin Akyazı Stadyumuna Koştu.

Trabzon Çaykara Karaçam Ortaokulu Yönetici Öğretmen ve Öğrencileri 3 Aralık 2023 Pazar Günü Trabzon Akyazı Stadyumunda Oynanan Trabzonspor Mondihome Kayserispor Trenyol Süper Lig 14. Hafta karşılaşmasını izlemek üzere Akyazı Stadyumuna gitti.

Minibüsler ile Çaykara İlçesinin Karaçam Mahallesinden Trabzon’a giden öğretmen ve öğrenciler havanın da güzel olmasını fırsata çevirerek Trabzon İlinde çeşitli etkinlikler de gerçekleştirdiler.

Okul Müdürü Fatih Kuvvetli Yönetiminde Öğretmenler ve yaklaşık 40 öğrenci Karşılaşmayı tribünden takip etmek ve Trabzonspor Takımına destek vermek amacı ile tribündeki yerlerini aldılar.

Öğretmenleri ile birlikte Yoğun bir Kurs temposu içerisinde Merkezi Sistem sınavlarına hazırlanan Öğretmen ve Öğrenciler Trabzonspor maçı ile hem gönül verdikleri takımlarına  destek verdiler hem de dinlenerek sınav yorgunluğunu üzerlerinden attılar.

Okul Müdürü Fatih Kuvvetli yaptığı açıklamada öğretmen ve öğrencileri ile birlikte yoğun bir tempo içinde Merkezi Sistem sınavlarına hazırlandıklarını,Okul İdaresi tarafından düzenli olarak gerçekleştirdikleri sosyal ve kültürel etkinlikler ile öğrencilerin dinlenerek sınav yorgunluklarını üzerlerinden atmaya çalıştıklarını,bu kapsamda Trabzonspor ile Mondihome Kayserispor arasında oynanan Süper Lig maçını öğrencilerin tribünden izleyerek öğrencilerin moral motivasyonlarını artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

KAYNAK:AA



Anahtar Kelimeler: Karaçam Ortaokulu Trabzonspor Akyazı'

İlginizi Çekebilir