Karaçam Tablet İstiyor

Karaçam Tablet İstiyor

Ülkemizi etkisi altına alan Covit 19 Salgın Hastalığı ve Pandemi süreci sebebi ile Öğrencilerimizin yüz yüze eğitimden bu zor günlerde Karaçam Ortaokulu Müdürü Fatih Kuvvetli'den anlamlı bir çağrı geldi

Tüm Dünyayı olduğu gibi Ülkemizi de etkisi altına alan Covit 19 Salgın Hastalığı ve Pandemi süreci sebebi ile Öğrencilerimizin yüz yüze eğitimden uzak laldığı bu zor günlerde Karaçam Ortaokulu Müdürü Fatih Kuvvetli'den anlamlı bir çağrı geldi.

Pandemi sürecinde öğrencilerinin evlerinde bilgisayar ya da internet bulunmaması sebebi ile öğrencilerinin canlı derslere ve EBA derslerine erişimlerinde büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Karaçam Ortaokulu Müdürü Fatih Kuvvetli Okul İdaresi olarak ellerinde bulunaneski bilgisayarları da tamir etmek sureti ile ihtitaç ahibiöğrencilere dağıttıklarını sözlerine ekledi.
Öğrencilerinin büyük bir bölümünün canlı yayınlara anne ve babasının cep telefonları ile katılabildiklerini ifade eden Müdür Fatih Kuvvetli bu çetin süreçte her zaman olduğu gibi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamura'nin yanlarında yer almaya devam ettiğini ve İlçe Millli Eitim Müdürü Çamurali'nin bu süreçte 5 adet tablet bilgisayar katkısı ile öğrencilerine destek çıktığını ifade etti.

Öğrencilere bilgisayar ve tablet temini konusunda Okul Müdürü Fatih Kuvvetli,Karaçam Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Muzaffer Sevinç,Okul Aile Birliği Başkan yardımcısı idris Varlı,Köknar Mahallesi eski imamı Bilal dilsiz ve veli Ahmet Günaçar'ın yoğun bir çaba içinde içindeçalıştıklarını ifade eden Müdür Kuvvetli hayırsever iş adamlarının aşağıda ismi yazılmış Okul göevlilrine telefon ile ulaşarak öğrencilere tablet ya da bilgisayar desteğinde bulunabileceklerini ifade etti.
Pandemi süreci sebebi ile öğrencilerinin çetin şartlarda Uzaktan Eğitime devam ettiklerini ifade eden Müdür Fatih Kuvvetli Hayırsever İş adamlarından  öğrencilerimizin hayatını değiştirecek olan tablet ve bilgisayar desteklerini beklediklerini sözlerine ekledi. Müdür Fatih Kuvvetli ayrıca sosyal paylaşım sitesinden de bir açıklama yayınlayarak Hayırsever İş Adamlarından kampanyalarına destek istedi.

Yüz yüze eğitime uzak kaldığımız bu süreçte öğrencilerimizin çoğu telefonla uzaktan eğitime katılıyorlar. Onlar elinden geleni yapıyor, gelin bizde elimizden geleni yapalım. Onlara destek olalım. Okulumuzda bulunan bilgisayarların bir bölümünü öğrencilerimize emanet ettik. Öğrencilerimizin tablet desteğine ihtiyacı var. Hayırseverlerin, iş adamlarımızın, imkanı el veren bütün halkımızın kampanyamıza katılımını bekliyoruz.
İletişim: 
Fatih KUVVETLİ (Okul M.) -05057682301
Muzaffer Sevinç (Okul Aile B.Bş)05616180261
Idris Varlı (Okul Aile B.Bşk.Yrd)-05331966048
Bilal Dilsiz (Köknar Mah.Eski İm.)-05309330622
Ahmet Günaçar  -05327451038



Anahtar Kelimeler: Karaçam Tablet İstiyor

İlginizi Çekebilir