Karaçam'a Tablet Yağmuru

Karaçam

Karaçam İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Fatih Kuvvetli tarafından başlatılan Öğrencilere Tablet bağışı kampanyası kapsamında Karaçam Mahallesinde bulunan tüm Öğrencilerin tablet ihtiyaçları karşılandı.

Bundan yaklaşık 1 ay önce Tüm Dünyayı olduğu gibi Ülkemizi de etkisi altına alan Covit 19 Salgın Hastalığı ve Pandemi süreci sebebi ile Öğrencilerimizin yüz yüze eğitimden uzak kaldığı bu zor günlerde Karaçam Ortaokulu Müdürü Fatih Kuvvetli'den anlamlı bir çağrı gelmişti.

Okul Müdürü Fatih Kuvvetli tarafından Pandemi sürecinde öğrencilerinin evlerinde bilgisayar ya da internet bulunmaması sebebi ile öğrencilerinin canlı derslere ve EBA derslerine erişimlerinde büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Karaçam Ortaokulu Müdürü Fatih Kuvvetli Okul İdaresi olarak ellerinde bulunan eski bilgisayarları da tamir etmek sureti ile ihtiyaç  sahibi öğrencilere dağıtmışlardı.

Öğrencilere bilgisayar ve tablet temini konusunda Okul Müdürü Fatih Kuvvetli,Karaçam Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Muzaffer Sevinç,Okul Aile Birliği Başkan yardımcısı idris Varlı,Köknar Mahallesi eski imamı Bilal Dilsiz ve veli Ahmet Günaçar yoğun tempo içinde çalışarak okulun tablet ihtiyacını karşıladılar.

Ülkemizin değişik yerlerinde bulunan hayırsever iş adamlarına telefon ile ulaşmayı başaran Okul Müdürü Fatih Kuvvetli ve Okul Aile Birliği yönetim kurulu üyeleri 1 ay gibi kısa bir sürede 71 adet tablet temin ederek öğrencilerine dağıtmayı başardı.

Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) tarafından öğrencilere dağıtılan tabletler kapsamında Karaçam Mahallesine gönderilen 17 adet tablet bilgisayarlar ile birlikte Karaçam Mahallesinde tüm öğrencilerin tablet sorunu çözülmüş oldu.

MÜDÜR ÇAMURALİ-TÜRKİYE’DE BİR İLK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

Karaçam gibi Çaykara İlçesinin en çetin arazi yapısına sahip olan mahallede tüm öğrencilerin tablet ihtiyacının karşılanmış olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali İlçemizde bulunan tüm okullarda öğrencilerin tablet sorununu çözüme kavuşturabilmek için Okul Yöneticileri ile birlikte yoğun bir tempo ile çalıştıklarını ifade etti.

Karaçam Ortaokulu Müdürü Fatih Kuvvetli ve Okul Aile Birliği yöneticilerinin yoğun bir tempo harcayarak Karaçam Mahallesindeki tablet sorununu çözüme kavuşturduklarını ve bu anlamda kendilerine teşekkür borçlu olduklarını ifade eden Ahmet Çamurali,Karaçam Mahallesinde gerçekleştirilen bu çalışmanın örnek bir  çalışma olduğunu ve Türkiye’de ilk olma özelliği taşıdığını tahmin ettiğini ilk defa bir okulun tüm öğrencilerinin önüne tablet koyarak Çaykara İlçesi farkını herkese göstermiş olduğunu sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Karaçam' Tablet Yağmuru

İlginizi Çekebilir