Karaçam´da Futbol Heyecanı

Karaçam´da Futbol Heyecanı

Karaçam Ortaokulu tarafından düzenlenen Öğretmenler arası Salon Futbol Turnuvası(Futsal) birbirinden heyecanlı ve de bir op kadar da keyifli karşılaşmalar ile başladı.

Karaçam Ortaokulu tarafından düzenlenen Öğretmenler arası Salon Futbol Turnuvası(Futsal) birbirinden heyecanlı ve de bir op kadar da keyifli karşılaşmalar ile başladı.

Öğretmenlerin hem dinlenmeleri hem de birbirleri ile kaynaşmaları amacı ile düzenlenen turnuvada maçlar Karaçam Ortaokulu Spor Salonunda oynanıyor./resimler/2016-5/30/1932284778075.jpg8 Takımın katıldığı ve de iki ayrı grupta oynanan karşılaşmalarda ilk hafta heyecanı sona erdi..A Grubunda Karaçam Ortaokulu,Zeki Bilge İlkokulu,Anadolu Lisesi ve Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu yer alırken B Grubunda ise Zeki Bilge Ortaokulu,Uzungöl Ortaokulu Çok Programlı Lise ve Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Yer Aldı.

Oynanan ilk hafta maçlarında Karaçam Ortaokulu Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulunu 24-13 yenerken Grubun diğer maçında ise Zeki Bilge İlkokulu Anadolu Lisesini 15-8 yenerek gruba 3 puan ile başlamış oldu./resimler/2016-5/30/1932576966210.jpgB Grubunun ilk maçında ise Şahit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokul Kısmı Uzungöl Ortaokulunu 23-10 yenerek Gruba iyi bir başlangıç yaptı. Zeki Bilge Ortaokulu ile Çok Programlı Lise arasında oynanması gereken grubun diğer maçında ise Çok Programlı lise sahaya çıkamadığı için bu maç oynanamadı.

Gruplarda heyecan önümüzdeki hafta oynanacak maçlar ile devam edecek. Ramazanın ilk günü olan 6 Haziran Pazartesi Akşamı Oynanacak olan Final Maçının ardından ise Turnuva sona erecek.

Her akşam oynanan maçların ardından Karaçam Ortaokulu Müdürü Fatih Kuvvetli ve Personeli tarafından Turnuvaya katılan öğretmenlere by7emek ikramı yapılıyor. Turnuvanın Final maçının oynanacağı 6 Haziran Pazartesi Günü ise Çaykara İlçesinde bulunan Tüm Öğretmenlere Karaçam Ortaokulunda İftar yemeği verilecek. Kılınacak olan Teravih namazının ardından ise Oynanacak olan Final maçı ile kupa sahibini bulmuş olacak./resimler/2016-5/30/1933262747998.jpgKonu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Karaçam Ortaokulu Müdürü Fatih Kuvvetli Turnuvaya İştirak eden Tüm Okul Yöneticilerine ve Öğretmen arkadaşlarına katılımlarından dolayı teşekkür betti. Çaykara İlçemizde birçok okulumuzda kendilerinin sahip olduğu Spor Salonunun bulunmadığını bunu fırsata çevirerek Öğretmen Arkadaşlarını Karaçam´da bir araya getirmek ve birlikteliği sağlamak amacı ile bu turnuvayı düze4nlediklerini ifade eden Fatih Kuvvetli Öğretmen arkadaşlarının Turnuvaya vermiş oldukları de4steğin ise kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini ifade etti.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Karaçam Futbol Heyecanı

İlginizi Çekebilir