Karaçam´da Muhteşem Bir Düğün

Karaçam´da Muhteşem Bir Düğün

Karaçam Mahallesinde Muhteşem bir Düğün?Karaçam Mahallesinin sevilen isimlerinden Selami Kaçan ile Nilüfer Sargın Karaçam´da gerçekleştirilen muhteşem bir düğün Töreni ile birbirlerine bir ömür boyu EVET dediler.

KARAÇAM´DA DİLLERE DESTAN BİR DÜĞÜN

Karaçam Mahallesinde Muhteşem bir Düğün?Karaçam Mahallesinin sevilen isimlerinden Selami Kaçan ile Nilüfer Sargın Karaçam´da gerçekleştirilen muhteşem bir düğün Töreni ile birbirlerine bir ömür boyu EVET dediler.

17 Kasım 2019 Pazar Akşamı Karaçam Düğün Salonunda gerçekleştirilen Düğün Törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,Karaçam Mahallesi Muhtarı Alaaddin Şeker,Karaçam Mahallesi Eski Muhtarı Celal Sivaz ile çok kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

/resimler/2019-11/19/0939547525871.jpg

Mahşeri bir kalabalığın yaşandığı Düğün Töreninde Düğüne katılan davetliler salonu hınca hınç doldururken bir çok misafir düğün törenini ayakta izlemek durumunda kaldılar.

MUHTEŞEM GİRİŞ DANSI

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri Muhteşem bir Giriş Dansı ile başladı.Düğüne katılan diğer çiftlerin de eşlik ettikleri muhteşem giriş Dansı renkli görüntülerin ortaya çıkmasını sağladı.

/resimler/2019-11/19/0940302526653.jpg

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Genç Çiftlerimizin Düğün Törenleri Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam etti.Özellikle Takı Töreninde düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak hem genç Çiftlerimizi tebrik ettiler hem de mutluluklarına ortak olmuş oldular.

/resimler/2019-11/19/0940595183376.jpg

KOMPLE BİR SANATÇI MUSTAFA KUVVETLİ

Karaçam ve Bölge Düğünlerinin vaz geçilmeyen Sanatçısı Mustafa Kuvvetli Genç Çiftlerimizin Düğün Törenlerinde yine sahne aldı.

Çok Yönlü bir sanatçı olan ve yeri geldiğinde Klavye,Yeri geldiğinde kemençe,yeri geldiğinde saz ya da Elektronik Bağlama ile hayranlarının karşısına çıkan Sanatçı Mustafa Kuvvetli her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir sahne performansı ile izleyenleri kendisine hayran bıraktı

Önce Kemençesi ile insanları coşturan Sanatçı Mustafa Kuvvetli daha sonra ise Elektronik Bağlaması ile çaldığı Meşhur Karaçam Sallaması ile tabiri caiz ise salonun tozunu aldı.

EROL AKYÜZ´DEN MÜKEMMEL PERFORMANS

Çaykara ve Bölge Düğün Törenlerinin vaz geçilmeyen Sanatçılarından Erol AKYÜZ her zaman olduğu gibi  yine muhteşem bir sahne performansı ile hayranlarının karşısına çıktı.

Çaldığı birbirinden güzel oyun havaları ile düğüne katılan davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Sanatçı Erol Akyüz her zaman olduğu gibi sahneyi alkışlar eşliğinde terk etti.

NURETTİN KAHVECİ BÜYÜLEDİ

Ulusal Müzik Dünyasında Karadeniz Bölgesinin Temel Enstrunmanı olan Kavalı büyük bir başarı ile temsil eden Sanatçı Nurettin Kahveci Genç Çiftlerimizin Düğün Törenlerinde  sahne aldı.

Mükemmel bir sahne performansı ile davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Sanatçı Nurettin  Kahveci gecede hayranlarını eğlenceye ve kavala doyurdu

EĞLENCE GEÇ SAATLERE KADAR DEVAM ETTİ

Genç Çiftlerimizin Düğün Törenleri Gecenin İlerleyen Saatlerine kadar devam etti.

/resimler/2019-11/19/0941323465278.jpg

MUTLULUKLAR ÇOCUKLAR

Bir Ömür Boyu Birliktelik için birbirlerine EVET diyerek Ömürlerinin en anlamlı en doğru ve de en güzel kararlarını veren Sevgili Nilüfer  &  Selami Kaçan Çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,Genç Çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Karaçam Muhteşem Düğün

İlginizi Çekebilir