Karaçam'da Ali Sait Şeker Genç Yaşta Kalbine Yenik Düştü

Karaçam

İlçemiz Karaçam Mahallesinden Ali Sait Şeker,genç yaşta geçirmiş olduğu kalp krizi neticesinde hayatını kaybetti.

Her hangi bir rahatsızlığı bulunmayan Ali Sait Şeker 5 Mart 2023 Pazar günü akşamdan sonra Karaçam Mahallesinde rahatsızlandı.Ambulans ile Çaykara M.İlhan Durgun Devlet Hastanesine kaldırılan Ali Sait Şeker yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

1965 Doğumlu olan ve 58 yaşında hayatını kaybeden Ali Sait Şeker’in ani ölümü Çaykara İlçesini ve Karaçam Mahallesin i göz yaşlarına boğdu.

Karaçam Mahallesinde ve Çaykara İlçesinde herkes tarafından çok sevilen ve saygı duyulan Merhum Ali Sait Şeker 6 çocuk babasıydı.Dursun Ali ve Yılmaz Şeker’in kardeşleri olan Ali Sait Şeker Karaçam Muhtarı Alaaddin Şeker ile Karaçam Mahallesinin sevilen isimlerinden Şerif Şeker’in amcalarının oğluydu.

Merhum Ali Sait Şeker,6 Mart 2023 Pazartesi günü İkindi namazına müteakip Karaçam Mahallesi Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı mahallede bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem gazetesi olarak Merhum Ali Sait Şeker’e Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Dursun Ali Şeker-Kardeşi-0 533 701 56 61

Yılmaz Şeker-Kardeşi-0 554 773 47 90

Alaaddin Şeker-Karaçam Muhtarı-0 530 2419488



İlginizi Çekebilir