Karaçam'da Cumhuriyet Coşkusu

Karaçam

Cumhuriyet Bayramının 97. Yıl Dönümü Çaykara İlçesinin en Uzak Yerleşim Birimlerinden Karaçam'da Coşku İle Kutlandı.

Karaçam İlkokulu ve Ortaokulu Öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı göz kamaştırdı.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs(Covit 19) Salgın hastalığı ve Pandemi süreci sebebi ile sınırlı katılım ile hijyen kurallarına uygun olarak maskeli ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen kutlama etkinliklerinde birbirinden anlamlı ve güzel etkinlikler göz kamaştırdı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Kutlama Programı Karaçam Ortaokulu Müdürü Fatih Kuvvetli'nin günün anlam ve önemini belirten konuşma yapması ile devam etti.

Geleceğin Cumhuriyet Bekçileri Karaçam İlkokulu Anasınıfı Öğrencilerinin öğretmenleri Nuran Aksöz Kuvvetli yönetiminde şanlı bayrağımız ile birlikte gerçekleştirdiği muhteşem Cumhuriyet gösterisi ayakta alkışlandı.

Karaçam İlkokulu ve Ortaokulunun değişik sınıfları tarafından hazırlanan birbirinden güzel gösteriler büyük beğeni topladı. Öğrencilerin okumuş oldukları birbirinden güzel şiirlerin okunması ile Karaçam'da Cumhuriyet Coşkusu tavan yaptı.



Anahtar Kelimeler: Karaçam' Cumhuriyet Coşkusu

İlginizi Çekebilir