Karaçam'da Kübra İle Emrah'tan Ömürlük İmza

Karaçam

İlçemiz Uzungöl Mahallesinden Kübra Özkan ile Karaçam Mahallesinden Emrah Özkul Karaçam Mahallesinde gerçekleştirilen Düğün Töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

10 Eylül 2023 Pazar akşamı Karaçam Mahallesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen Düğün Töreni muhteşem bir katılım ile gerçekleşti.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerine Rize Emniyet Amiri ve Trafik Şube Bölge Müdürü Zeki Özkan,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Karaçam Muhtarı Alaaddin Şeker katılım sağlayarak genç çiftlerin mutluluklarını paylaştılar.

Damadın Babası Sabahattin Özkul ile Gelinin Babası Rize Trafik Şube Müdürü ve Emniyet Müdürü  Zeki Özkangenç çiftlerin düğün törenleri öncesinde tüm misafirlerini kapıda karşılarken düğün töreni esnasında tüm masaları tek tek dolaşarak misafirleri ile sohbet etmeleri ve düğün sonunda tüm misafirlerini kapıda uğurlamaları gözlerden kaçmadı ve misafirler tarafından takdir edildi.

Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinde Karaçam Düğünlerinin vaz geçilmeyen iki ismi Turan Kamberoğlu ile Mustafa Kuvvetli sahne alarak birbirinden güzel oyun havaları ile davetlilerin saatlerce ve gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle takı töreni esnasında davetliler çok uzun kuyruklar oluşturarak gelin ve damadı hem tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar. Çok uzun süren Takı Töreni yaklaşık 1 saatte tamamlanabildi.

Özellikle Damadın arkadaşlarının yoğun bir katılım gösterdikleri Takı Töreni esnasında damadın arkadaşları tarafından takılan yoğun takılar gözlerden kaçmadı. 

Genç çiftlerin düğün törenlerinde horon ve eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam  ederken aile fotoğraflarının çekilmesi ve havai fişek gösterisi ile sona erdi. 

Çaykara Gündem gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve doğru kararlarını alan Kübra & Emrah Özkul çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.   



Anahtar Kelimeler: Karaçam' Kübra Emrah' Ömürlük

İlginizi Çekebilir