Karaçam'da Öğretmenden Kütüphaneye 1400 Kitap

Karaçam

Karaçam Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Fatma Kaba okula göreve başladıktan kısa bir süre sonra okul kütüphanesine 1400 kitap kazandırmayı başardı.

Kısa bir süre önce Karaçam Ortaokulunda Türkçe Öğretmeni olarak göreve başlayan Fatma Kaba okul kütüphanesindeki kitap sayısını zenginleştirmek için harekete geçti.Mahalle Esnaflarından Neriman Ayten Çolak ile birlikte çevresinde bir kampanya başlatan öğretmen Fatma Kaba yoğun bir çalışmanın ardından Okul Kütüphanesine 1400 kitap kazandırmayı başardı.

Öğretmen Kaba’nın Kütüphaneler Haftasında bu kitapları okula kazandırması ise öğrenciler için farklı bir motivasyon kaynağı oldu.

Karaçam Ortaokulunda Öğretmen Fatma Kaba tarafından  Okul Kütüphanesi kazandırılan yeni kitaplar ile birlikte okulun ilgi odağı haline geldi ve öğrenciler fırsat buldukça kitap okuyarak ufuklarını geliştirmeye çalışıyorlar.

MÜDÜR KUVVETLİ TEŞEKKÜR ETTİ

Karaçam Ortaokulu Müdürü Fatih Kuvvetli Okul Kütüphanesine 1400 kitap kazandırılmasını sağlayan Türkçe Öğretmeni Fatma Kaba ve duyarlı Esnaf Neriman Ayten Çolak’a bu örnek davranışları ve duyarlılıkları için teşekkür eden bir mesaj yayınladı.

İşte Müdür Kuvvetli’nin mesajı;

Yeni kitap demek, yepyeni ufuklar demek.
Okula ayağını basar basmaz başlattığı kitap kampanyası ile kütüphanemizde yaklaşık 1400 yeni kitap kazandıran Türkçe Öğretmenimiz Fatma KABA'ya, öğretmenimizi bu süreçte yanlız bırakmayan mahalle  esnafımız Neriman Ayten Çolak ' a ve   yardımda bulunan hayırseverlere şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ederim. İyi ki varsın öğretmenim.
 



İlginizi Çekebilir