Karaçam'da Okul Coşkusu Evlerde Yaşanıyor

Karaçam

Tüm Dünyayı olduğu gibi Ülkemizi de etkisi altına alan Corona Virüs(Covit 19) salgın hastalığı ve pandemi süreci ile öğrencilerinden uzakta kalan Karaçam İlkokulunda ilginç bir yöntem ile öğrencilerine Okul Coşkusunu yaşatıyor

Tüm Dünyayı olduğu gibi Ülkemizi de etkisi altına alan Corona Virüs(Covit 19) salgın hastalığı ve pandemi süreci sebebi ile öğrencilerinden uzakta kalan Karaçam İlkokulu yönetici ve öğretmenleri ilginç bir yöntem ile öğrencilerine ulaşmayı başarıyor.

Öğrencilerin Okul sevgilerinin canlı kalması ,okul coşku ve heyecanlarını kaybetmemesini  hedefleyen Karaçam İlkokulu Ortaokulunda Okul Müdürü Fatih Kuvvetli ve eşi Ana Sınıfı  Öğretmeni Nuran Kuvvetli her öğrenciyi evlerinde tek tek ziyaret ederek öğrencilere okul coşkusunu evlerde yaşatmaya çalışıyor.

Okulda ve İlçe genelinde gerçekleştirilen programlarda gerçekleştirmiş olduğu örnek organizasyonlar ile farklı,çalışkan ve üretken bir öğretmen olduğunu ortaya koyan Ana Sınıfı Öğretmeni Nuran Kuvvetli  Karaçam’da hem öğrencileri hem de velileri tarafından çok seviliyor.

Öğrencileri için Palyaço kıyafetini giyen Öğretmen Nuran Kuvvetli eşi Okul Müdürü Fatih Kuvvetli ile birlikte öğrenciler için hazırlanmış olan balon ve çeşitli hediyeler ile öğrencilerinin kapısını çalıyor.

Karaçam gibi çetin bir arazi yapısında her öğrencisinin kapısına ulaşmayı başara Fatih Nuran Kuvvetli çifti hazırlamış oldukları balon ve çeşitli hediyeleri öğrencilerine takdim ediyorlar.

Pandemi döneminde okuldan uzak kalan öğrenciler ile veliler okul müdürü ve öğretmenlerini ve karşılarında görünce büyük bir sevinç yaşıyorlar. Evlerinin kapılarında pandemi kurallarına uygun bir şekilde öğrencileri ile küçük oyunlar oynamayı da ihmal etmeyen Fatih Nuran Kuvvetli çifti öğrencileri ile küçük oyunlar da oynayarak okul coşkusunu evlerde yaşamış ve yaşatmış oluyorlar.



Anahtar Kelimeler: Karaçam' Coşkusu Evlerde Yaşanıyor

İlginizi Çekebilir